Setari Cookie-uri

5 semne ca esti cu partenerul potrivit, dar nu la momentul potrivit

Din pacate, atunci cand intalnesti partenerul potrivit la un moment inoportun, relatia de cuplu este destinata despartirii. Citeste semnele ca ai gasit partenerul potrivit, insa sunteti in contratimp.

Desi momentul nu pare ideal, poti fi cu partenerul potrivit. Doar ca s-a intamplat sa fiti prea imaturi, nepregatiti pentru viata sau in contratimp cu sentimentele.

foto interior si prima pagina: Maria Savenko Shutterstock

Te gandesti vreodata la partenerul acela de care te-ai despartit si inca te intrebi cum ar fi fost daca ati fi ramas impreuna? Poate ti s-a intamplat sa te indragostesti, insa relatia nu a mers pentru ca erai concentrata pe cariera sau existau alte circumstante nepotrivite?

Din pacate, atunci cand intalnesti partenerul potrivit la un moment inoportun, relatia de cuplu este destinata despartirii. Citeste semnele ca ai gasit partenerul potrivit, insa sunteti in contratimp, de la editorii Elite Daily.

Daca nu esti cea mai buna versiune a ta, momentul de a intemeia o relatie pe viata este nepotrivit

Chiar daca ai intalnit partenerul potrivit, partenerul perfect pentru tine, daca tu nu esti pregatita sa ai o relatie, nu aveti nicio sansa.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.