Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Suntem diferiti. Si este si normal sa ne exprimam si sa ne aratam sentimentele in moduri diferite. Unii dintre noi isi exprima afectiunea prin atingeri, altii prin cuvinte, altii prin priviri, altii prin actiuni.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Hyocheon Jeong este o artista uimitoare din Coreea de Sud, ale caruri lucrari ofera emotie oamenilor din intreaga lume. Ea pune pe hartie momente intime si romantice din viata cuplurilor - de la plimbari in parc pana la o imbratisare inainte de somn sau o cina la lumina lumanarilor.

Acel moment cand ajungi acasa dupa o zi dificila de munca

Artista de 27 de ani foloseste culori pentru a exprima starea de spirit a momentului, culori ce variaza de la tonuri pastelate la nuante puternice si luminoase. De cele mai multe ori, in aceste ilustratii exista doar doua persoane ca si cum ar fi singurele suflete din aceasta lume dar, din cand in cand, ea adauga si cate o pisicuta ca un al treilea partener din viata de cuplu.

"Sursele inspiratiei mele sunt intotdeauna povesti despre oameni. Cele mai multe dintre ele sunt momente intime intre mine si prietenul meu. De asemenea, imi iau ideile si din conversatiile cu prietenii mei." - a spus artista pentru BoredPanda.

Va invit sa aruncati o privire la aceste imagini frumoase si sa ne spuneti care va plac cel mai mult.

Noi si restul lumii

O plimbare prin parc pe ploaie

In bratele tale uit de tot

Nopti cu visuri implinite

Sarutari din dragoste

sursa imagini interior si prima pagina: poetic.persona, Instagram

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta