Setari Cookie-uri

Daca ai iubit vreodata cu adevarat, te vei regasi in aceasta melodie

Cu versuri sensibile si o voce perfecta, cantareata reuseste sa atinga pana si cele mai puternice suflete. Daca va place, nu uitati sa o impartasiti cu persoana care v-a cucerit inima.

Despre iubire au fost scrise carti intregi si au fost create melodii incredibil de frumoase. Iubirea este probabil unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le poate simti sufletul.

foto interior si prima pagina: captura Youtube

Lidia Buble a lansat recent o piesa incredibil de frumoasa; melodia se numeste "Camasa" si este un single plin de sentimente, ce va cuceri cu siguranta toate topurile muzicale.

In noua piesa, Lidia Buble descrie in versuri cel mai frumos sentiment, dragostea, dar si trairile pe care le avem atunci cand iubim din toata inima si asteptam cu nerabdare reintalnirea cu persoana draga.

Cu versuri sensibile si o voce perfecta, cantareata reuseste sa atinga pana si cele mai puternice suflete.

„De multe ori sunt plastica atunci cand imi exprim sentimentele. De aceasta data, prin piesa «Camasa», sufletul meu, copilaros uneori, vulcanic in noptile cu lina plina, este pe tava... ca toti sa poata lua o bucatica din el“, a spus Lidia Buble.

Citește și:

Fara sa va mai retin, va invit sa dati play melodiei. Daca va place, nu uitati sa o impartasiti cu persoana care v-a cucerit inima.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.