Setari Cookie-uri

5 convingeri care iti afecteaza relatia. Renunta la ele!

Cand vine vorba de relatii si viata sentimentala, nu exista o regula general valabila care face lucrurile sa mearga, dar sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii si de care trebuie sa tii cont daca vrei sa fii fericita.

“Convingerile au puterea sa creeze si sa distruga o relatie”, spune Tony Robins. Cand vine vorba de relatii si viata sentimentala, nu exista o regula general valabila care face lucrurile sa mearga, dar sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii si de care trebuie sa tii cont daca vrei sa fii fericita. Ai obiceiul sa iti creezi anumite conceptii si sa le respecti? Afla ca sunt cateva convingeri care iti afecteaza relatia!

foto interior si prima pagina: lissa93 Shutterstock

Convingerile tale sunt cele care determina intr-o foarte mare masura ce fel de persoana esti, ele te ajuta sa evoluezi sau sa stagnezi, scrie tinybuddha.com. Ele controleaza intr-o oarecare masura ceea ce gandesti si ceea ce faci in anumite situatii, asa ca este bine sa stii care sunt acele convingeri care iti afecteaza relatia!

De exemplu, daca ai convingerea ca viata ta este extraordinara si crezi ca ai foarte multe motive sa fii fericita, vei atrage foarte multe experiente frumoase in viata ta si vei avea foarte multe motive sa zambesti si sa te bucuri de fiecare moment.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.