Motivele pentru care oamenii raman intr-o relatie nesigura

Motivele pentru care oamenii raman intr-o relatie nesigura

Nu spune nimeni ca partenerii dintr-un cuplu trebuie sa fie mereu siguri de iubirea si de viitorul lor, insa de ce raman oamenii intr-o relatie nesigura? De ce ne e teama? De ce ezitam?

Suntem cu totii oameni si toti avem dubii. Incertitudini. De altfel, este bine sa avem dubii si ar fi de-a dreptul naiv sa credem ca, pe termen lung, trebuie sa fim 100% siguri de relatia de cuplu. Cu siguranta, oricat am fi de indragostiti, cu totii ne-am intrebat macar o data:

foto interior si prima pagina: LightField Studios Shutterstock

"Ar trebui sa raman in aceasta relatie nesigura?"

Elite Daily citeaza un nou studiu care a cercetat de ce alegem sa ramanem in relatii de care nu suntem convinse ca vor avea un viitor. Ce se intampla in mintea noastra cand stam intr-o relatie nesigura?

Studiul acesta legat de gradul de predictibilitate al despartirilor unor cupluri a incercat sa documenteze care ar fi sansele ca o relatie nesigura sa se destrame sau nu.

Oamenii de stiinta nu au stiut insa procesul decizional – ce argumente pro si contra folosesc oamenii din cupluri ca sa calculeze daca ar trebui sa ramana impreuna sau daca ar trebuie sa se desparta.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri