Setari Cookie-uri

Motivele pentru care oamenii raman intr-o relatie nesigura

Nu spune nimeni ca partenerii dintr-un cuplu trebuie sa fie mereu siguri de iubirea si de viitorul lor, insa de ce raman oamenii intr-o relatie nesigura? De ce ne e teama? De ce ezitam?

Suntem cu totii oameni si toti avem dubii. Incertitudini. De altfel, este bine sa avem dubii si ar fi de-a dreptul naiv sa credem ca, pe termen lung, trebuie sa fim 100% siguri de relatia de cuplu. Cu siguranta, oricat am fi de indragostiti, cu totii ne-am intrebat macar o data:

foto interior si prima pagina: LightField Studios Shutterstock

"Ar trebui sa raman in aceasta relatie nesigura?"

Elite Daily citeaza un nou studiu care a cercetat de ce alegem sa ramanem in relatii de care nu suntem convinse ca vor avea un viitor. Ce se intampla in mintea noastra cand stam intr-o relatie nesigura?

Studiul acesta legat de gradul de predictibilitate al despartirilor unor cupluri a incercat sa documenteze care ar fi sansele ca o relatie nesigura sa se destrame sau nu.

Oamenii de stiinta nu au stiut insa procesul decizional – ce argumente pro si contra folosesc oamenii din cupluri ca sa calculeze daca ar trebui sa ramana impreuna sau daca ar trebuie sa se desparta.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.