Setari Cookie-uri

Daca sufletul nu isi gaseste pacea, asculta aceasta melodie

528 Hz este frecventa iubirii deoarece, mai mult decat orice alta viratie sau sunet, aceasta poate fi gasita in inima tuturor lucrurilor. Frecventa dragostei conecteaza inimi, concentrandu-se pe esenta spirituala a puterilor superioare si pe toate fortele cosmice care misca Universul.

Este pe frecventa dragostei si vindeca inimile ranite.

Toate lucrurile din Univers au o vibratie energetica. Totul este alcatuit din energie, iar energia vibreaza. Si, totusi, nu toate vibratiile au un impact pozitiv asupra noastra (asupra starii noastre de spirit). Unele vibratii pot aduce stres si energie negativa in viata noastra.

Alte vibratii - precum vibratia 528 Hz - pot invoca vindecarea, legatura cu Universul si experienta frumoasa a iubirii.

Doctorul Leonard Horowitz a introdus pentru prima data conceptul ca vibratia 528 Hz este frecventa la baza "matricei matematice muzicale a creatiei". O afirmatie puternica.

El a spus ca 528 Hz este frecventa iubirii deoarece, mai mult decat orice alta viratie sau sunet, aceasta poate fi gasita in inima tuturor lucrurilor. Frecventa dragostei conecteaza inimi, concentrandu-se pe esenta spirituala a puterilor superioare si pe toate fortele cosmice care misca Universul.

Citește și:

Frecventa dragostei este atat de puternica incat se crede ca este capabila sa restabileasca daunele produse ADN-ului si chiar sa favorizeze echilibrul mediului. Este definitia literala a vibratiilor bune.

Nikola Tesla a efectuat cateva cercetari privind natura frecventelor energetice si a concluzionat ca, prin eliminarea frecventelor particulare care au afectat functionarea naturala a corpului nostru, am putea reduce semnificativ posibilitatea aparitiilor bolilor.

Este o idee buna sa acordam atentie frecventelor care stimuleaza vindecarea sufletului si a corpului, care ajuta la scaderea energiei negative din jurul nostru si care are capacitatea de a readuce linistea in viata noastra.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.