Setari Cookie-uri

15 Lectii pe care le voi lua cu mine in 2018

Acestea sunt cele mai importante lectii pe care le-am invatat de-a lungul timpului si pe care intentionez sa le iau cu mine si in urmatorul an. Citeste-le, pot face o diferenta in viata ta!

1. Nu pastra in viata ta prietenii care nu aduc niciun strop de valoare in viata ta. Chiar daca va fi dureros sa rupi legatura cu aceasta persoana, este mai bine sa te inconjori cu oameni care te fac fericiti.

foto interior si prima pagina: BABAROGA Shutterstock

2. Uneori, in viata, dai gres! Cand se intampla asta, nu te scuza. Acceptand greselile tale te vei vindeca de durere.

3. Cel mai bun prieten nu trebuie sa fie persoana care este alaturi de tine 24/7. Insa cel mai bun prieten este persoana la care apelezi atunci cand te simti la pamant. Si, in acelasi timp, cel mai bun prieten este cineva care va fi la fel de fericit ca si tine cand ceva din viata ta merge asa cum ai planificat.

4. Indiferent de varsta pe care o ai, vei avea intotdeauna nevoie de oameni care sa te sprijine. Asta nu te face sa pari o persoana slaba. Asta te face mai puternica.

Citește și:

5. Mananca acea bucatica de prajitura. Bea al doilea pahar de ciocolata calda sau de vin. Este bine sa te rasfeti!

6. Vorbind de rau despre cineva te face sa fii la fel de rau ca persoana despre care vorbesti.

7. Accepta toate sansele si oportunitatile pe care le primesti in viata. Nu te astepta ca aceste lucruri sa vina in fiecare zi. Bucura-te cand lumea iti ofera ceva la care nu poti spune nu.

8. Nu este nimic mai urat decat un prieten care vorbeste urat pe la spatele tau. Fa-ti o favoare si renunta la relatia cu aceasta persoana.

9. Nu toti barbatii sunt la fel. Ai incredere ca barbatul cu care iti va fi dat sa fii, va ajunge in viata ta atunci cand va trebui.

10. Nu-ti cere scuze pentru ca esti fericita.

11. Cunoaste-ti valoarea. Daca te afli intr-o situatie in care nu esti apreciata asa cum iti doresti, mergi mai departe.

12. Sa nu te simti niciodata rau pentru ca ti-ai facut cadou o vacanta. Meriti! Munca poate astepta.

Citește și:

13. Dragostea nu moare niciodata. Iti promit. Inima este facuta sa iubeasca.

14. Fii blanda cu tine insati. Indiferent de greselile si negativitatea din capul tau, trebuie sa te pui intotdeauna pe primul lor.

15. Sa nu te schimbi niciodata pentru nimeni.

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.