Setari Cookie-uri

Punct si de la capat, fara teama. Ghid pentru noi inceputuri

Ia totul ca pe o provocare, ca pe o calatorie, la capatul careia te vei redescoperi si vei fi mai bogata datorita noilor experiente si aptitudini. Invata sa pui punct atunci cand o istorie a ajuns la final si sa incepi una noua cu zambetul pe buze si plina de incredere.

Chiar daca nu esti o masina prevazuta cu un buton de reset care sterge totul si te obliga s-o iei de la capat, asta nu inseamna ca nu poti lua intr-un moment de cotitura o astfel de decizie. Un nou job, o noua iubire, o noua locuinta, toate acestea sunt schimbari majore, care-ti influenteaza fundamental mediul, dar in loc sa te infricoseze modificarea ar trebui s-o imbratisezi cu bratele deschise.

foto interior si prima pagina: manop Shutterstock

Ia totul ca pe o provocare, ca pe o calatorie, la capatul careia te vei redescoperi si vei fi mai bogata datorita noilor experiente si aptitudini. Invata sa pui punct atunci cand o istorie a ajuns la final si sa incepi una noua cu zambetul pe buze si plina de incredere. Iata cateva motive care te vor ajuta sa te detasezi de frici si sa privesti cu bucurie noile inceputuri.

Schimbarile sunt de bun augur. Nu trebuie sa-ti fie teama de ele.

Citește și:

Suferinta cauzata de o despartire nu se sterge cu una cu doua, dar poate fi ameliorata daca in loc sa stai in casa si sa-ti plangi de mila iesi in oras si comunici cu diversi oameni.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.