Setari Cookie-uri

Invata sa spui NU mai des! 3 motive care te vor convinge sa mai si refuzi

Prietenii adevarati si persoanele pentru care contam vor intelege ca, inainte de toate, suntem noi cu noi. Cand iti vine sa rostesti da, desi stii ca nu voiai acest lucru, opreste-te, inchide pentru o secunda ochii si schimba-ti radical cuvantul.

In afara de repercusiunile pe care le are asupra timpului, energiei, banilor si atentiei noastre, cele mai multe dintre noi nu reusim sa refuzam cand suntem solicitate. De azi inainte, selecteaza situatiile cand cineva chiar are nevoie de ajutorul tau si cand simti ca nu merita efortul tau. Invata sa spui nu mai des si vei fi mai fericita!

foto interior si prima pagina: Tuta69, Shutterstock

Ne place sa fim placute de cei din jur, confirma Popsugar.com, si ne gandim ca daca nu suntem acolo, mereu, pentru ceilalti, o sa decadem in ochii lor. Nu este asa. Prietenii adevarati si persoanele pentru care contam vor intelege ca, inainte de toate, suntem noi cu noi. Cand iti vine sa rostesti da, desi stii ca nu voiai acest lucru, opreste-te, inchide pentru o secunda ochii si schimba-ti radical cuvantul. Invata sa spui nu mai des si, cand se impune, indulceste putin refuzul tau. Nu-ti fie teama sa spui nu, daca o faci pentru binele tau!

Citește și:

Poti fi orice, dar nu poti fi totul!

Eu cand am auzit aceasta afirmatie, m-am convins ca trebuie sa fie unul dintre motto-urile dupa care imi voi ghida viata. Cred cu tarie ca putem deveni ceea ce ne dorim, insa realitatea este ca nu putem face totul.

Continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.