Setari Cookie-uri

Mesajul Juliei Roberts trebuie citit de fiecare femeie ce se respecta

Roberts le sfatuieste pe femei sa renunte la goana dupa perfectiune si sa se concentreze, mai degraba, pe lucrurile cu adevarat importante din viata lor.

In aceasta perioada circula pe retelele de social media un citat al Juliei Roberts dedicat femeilor. Actrita vorbeste deschis despre ce inseamna pentru ea frumusetea si feminitatea.

foto interior si prima pagina: taniavolobueva, Shutterstock

Julia Roberts este una dintre putinele staruri care este foarte precauta cand vine vorba despre viata ei privata. Nu are cont nici de Instagram si nici de Facebook si face tot posibilul sa stea departe de ochii vigilenti ai fotografilor.

Roberts le sfatuieste pe femei sa renunte la goana dupa perfectiune si sa se concentreze, mai degraba, pe lucrurile cu adevarat importante din viata lor.

"Perfectiunea este maladia acestei natiuni. Ajungem sa ne acoperim fetele cu tonuri de machiaj. Tot mai des ne injectam cu botox si chiar ne infometam pentru a ajunge la acea dimensiune perfecta. Incercam sa corectam ceea ce nu este absolut necesar sa corectam. Insa nu poti repara ceva ce nu poti vedea.

Citește și:

Sufletul este cel care are nevoie de interventia chirurgicala.

Este momentul sa spunem STOP. Cum te poti astepta ca cineva sa te iubeasca daca tu nu te iubesti? Invata sa fii fericit cu tine, sa fii multumit de cine esti.

Nu conteaza cum arati la exterior daca in interior esti gol. Astazi vreau sa renunt la machiaj. Nu mai vreau sa ma machiez pentru ca am obosit sa port fete straine mie. A venit momentul sa imi scot mastile si sa le arunc. Vreau sa imbratisez cine sunt cu adevarat si vreau sa imbratisezi si tu cine esti. Sa te iubesti pentru ceea ce esti.

Asa sunt eu in realitate. Aceasta este fata mea adevarata. Si imi doresc nespus de mult sa ma acceptati asa cum sunt."

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.