Setari Cookie-uri

Relatie de lunga durata. Cum rezista iubirea in timp?

Rutina, plafonare, plictiseala. Din pacate, asa se incheie multe relatii din vremurile noastre. Exista insa o alta cale, atat timp cat tu si iubitul tau incercati sa traiti mai mult in moment. Rezultatul este o relatie de lunga durata.

Recent, o retea de socializare pentru partenerii care vor aventuri extraconjugale a fost hackuita, iar informatiile utilizatorilor au fost date in vileag. Faptul ca site-ul avea 39 de milioane de utilizatori arata intr-un fel ca exista o problema cu relatiile de dragoste in prezent, una care nu se limiteaza la tine sau la prietenele tale. Si atunci cum faci sa ai o relatie de lunga durata?

foto interior si prima pagina: Trotskaya Nastassia, Shutterstock

Poate ar fi timpul sa adoptam un nou model de relatie, unul care sa se bazeze mai mult pe moment si mai putin pe „destinatia” finala – casnicie, copii, imbatranire impreuna. Mindbodygreen.com propune un stil de relatie care sa duca la o evolutie pentru amandoi partenerii.

In prezent, majoritatea oamenilor intra intr-o relatie pentru a-si satisface nevoile personale. Acest lucru functioneaza o vreme, dar dupa cativa ani te-ai putea trezi ca nu mai e de ajuns.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.