Kudika
11 Decembrie 2017

Rutina, plafonare, plictiseala. Din pacate, asa se incheie multe relatii din vremurile noastre. Exista insa o alta cale, atat timp cat tu si iubitul tau incercati sa traiti mai mult in moment. Rezultatul este o relatie de lunga durata.

Recent, o retea de socializare pentru partenerii care vor aventuri extraconjugale a fost hackuita, iar informatiile utilizatorilor au fost date in vileag. Faptul ca site-ul avea 39 de milioane de utilizatori arata intr-un fel ca exista o problema cu relatiile de dragoste in prezent, una care nu se limiteaza la tine sau la prietenele tale. Si atunci cum faci sa ai o relatie de lunga durata?

Testele iubirii pe care toti le induram

foto interior si prima pagina: Trotskaya Nastassia, Shutterstock

Poate ar fi timpul sa adoptam un nou model de relatie, unul care sa se bazeze mai mult pe moment si mai putin pe „destinatia” finala – casnicie, copii, imbatranire impreuna. Mindbodygreen.com propune un stil de relatie care sa duca la o evolutie pentru amandoi partenerii.

In prezent, majoritatea oamenilor intra intr-o relatie pentru a-si satisface nevoile personale. Acest lucru functioneaza o vreme, dar dupa cativa ani te-ai putea trezi ca nu mai e de ajuns.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Adevarul gol golut. Cat dureaza dragostea?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: