Setari Cookie-uri

Esti indragostita nebuneste? Cum sa iti pastrezi echilibrul in relatie

Esti indragostita nebuneste si vrei sa petreci fiecare secunda cu noul tau iubit, dar nu e bine sa renunti la celelate lucruri din viata ta! A te arunca intr-o relatie uitand de job, de prieteni si de pasiunile tale, te va face, intr-un final, nefericita.

E extraordinar sa fii indragostita nebuneste, pana cand acest lucru incepe sa iti influenteze negativ restul vietii. Asa ca e important sa stii cum sa iti gasesti echilibrul si sa nu uiti si de celelalte aspecte ale vietii tale. Nu, nu e nimic rau in a fi indragostita pana peste cap, e un sentiment minunat, de care trebuie sa te bucuri, insa e bine si sa nu neglijezi ceilalti oameni sau alte lucruri importante din viata ta. Ca sa te bucuri cu adevarat de viata, e bine ca, dincolo de un partener, sa ai si alte lucruri care te echilibreaza, cum ar fi prieteni, hobby-uri si un job.

foto interior si prima pagina: sasha2109, Shutterstock

Dragostea obsesiva fata de partener va afecta relatia

Cand intri intr-o relatie noua si esti indragostita nebuneste, e usor sa te pierzi pe tine si sa vrei sa petreci timp doar cu el. Insa, fara sa realizezi, acest comportament va afecta relatia in sine si va face ca sentimentele intense sa arda mai repede decat ai vrea.

Citește și:

Daca va petreceti impreuna fiecare moment, e posibil sa vi se ia unuia de celalalt. In plus, daca ignori celelalte lucruri din viata ta, vei ajunge sa fii mai nefericita, si, intr-un final, vei ajunge sa il invinuiesti pe el pentru asta, noteaza cei de la Lovepanky.com, care au si niste sugestii pentru cum sa faci sa ai, totusi, o viata echilibrata chiar si cand esti indragostita nebuneste.

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.