E extraordinar sa fii indragostita nebuneste, pana cand acest lucru incepe sa iti influenteze negativ restul vietii. Asa ca e important sa stii cum sa iti gasesti echilibrul si sa nu uiti si de celelalte aspecte ale vietii tale. Nu, nu e nimic rau in a fi indragostita pana peste cap, e un sentiment minunat, de care trebuie sa te bucuri, insa e bine si sa nu neglijezi ceilalti oameni sau alte lucruri importante din viata ta. Ca sa te bucuri cu adevarat de viata, e bine ca, dincolo de un partener, sa ai si alte lucruri care te echilibreaza, cum ar fi prieteni, hobby-uri si un job.

7 Moduri de a comunica mai bine în relația cu partenerul de cuplu

foto interior si prima pagina: sasha2109, Shutterstock

Dragostea obsesiva fata de partener va afecta relatia

Cand intri intr-o relatie noua si esti indragostita nebuneste, e usor sa te pierzi pe tine si sa vrei sa petreci timp doar cu el. Insa, fara sa realizezi, acest comportament va afecta relatia in sine si va face ca sentimentele intense sa arda mai repede decat ai vrea.

Daca va petreceti impreuna fiecare moment, e posibil sa vi se ia unuia de celalalt. In plus, daca ignori celelalte lucruri din viata ta, vei ajunge sa fii mai nefericita, si, intr-un final, vei ajunge sa il invinuiesti pe el pentru asta, noteaza cei de la Lovepanky.com, care au si niste sugestii pentru cum sa faci sa ai, totusi, o viata echilibrata chiar si cand esti indragostita nebuneste.

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

4 Moduri de a îți iubi mai profund partenerul de cuplu
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta