Setari Cookie-uri

Simti ca il iubesti, dar nu mai esti indragostita de partener. Ce faci?

Adesea, oamenii interpreteaza gresit acest sentiment, aceasta senzatie. Este vorba de lipsa unei emotii, dar este un semn ca relatia nu va functiona? Adesea, spun psihologii, raspunsul este ca daca tu simti ca nu mai esti indragostita de partener nu inseamna ca relatia nu are sanse de evolutie!

Simti ca nu mai esti indragostita de partener, desi nutresti sentimente de iubire fata de el. Ce inseamna, de fapt, aceasta dilema emotionala? Nu iti mai iubesti partenerul? Esti nefericita cu iubitul? Vrei sa te desparti de iubit? Descopera ce spun specialistii.

foto interior si prima pagina: lissa93 Shutterstock

Multe sedinte de terapie in cuplu incep cu „Imi iubesc partenerul ,dar nu mai sunt indragostita de el”. Psihologii specializati pe terapie de cuplu, citati de Mind Body Green, spun ca peste 25% din sedintele de cuplu sau de terapie individuala incep cu aceasta replica.

Sentimentul acesta poate fi real. Insa, daca simti ca nu mai esti indragostita de partener, desi il iubesti, pot fi multe intelesuri ascunse. Si tu te intrebi daca aceasta etapa face parte dintr-o relatie de cuplu sanatoasa? Ce inseamna, de fapt? Esti nefericita cu iubitul? Sau esti tu nefericita?

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.