Ce fac partenerii fericiti unul pentru altul, fara sa li se ceara

Ce fac partenerii fericiti unul pentru altul, fara sa li se ceara
Kudika
17 Ianuarie 2018

Ce fac partenerii fericiti unul pentru altul, in cuplu? Poti afla, ca sa iti analizezi apoi relatia. Insa nu te speria daca iubitul tau nu face toate lucrurile acestea, ci discuta cu el si spune-i ce vrei.

Intr-o relatie sanatoasa, partenerii au tendinta de a oferi iubire si sprijin frecvent si in mod deliberat. Nu asteapta o ocazie speciala ca sa isi manifeste aprecierea. Se bucura sincer sa faca lucruri dragute unul pentru celalalt, pur si simplu. Cei de la Huffingtonpost.com au discutat cu mai multi experti in relatii si au aflat ce fac partenerii fericiti unul pentru altul, deopotriva lucruri marunte sau importante, fara sa li se ceara anume sa faca.

foto interior si prima pagina: AstroStar Shutterstock

Ce fac partenerii fericiti unul pentru altul

1. Verifica sa vada cum se simt

Fie ca e un simplu “buna” sau “cum e ziua ta azi?”, partenerii din cuplurile sanatoase isi scriu doar ca sa vada cum se simt. Suna ca sa spuna ca intarzie, ca sa anunte ca au ajuns sau intreaba daca e nevoie sa cumpere ceva in drum spre casa. Mesajul din spate este acesta: “ma gandesc la tine”. Iar rezultatul este sentimentul ca esti conectat cu celalalt si ca esti o parte importanta din viata lui.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri