Setari Cookie-uri

4 zodii de barbati puternici: este si iubitul tau printre ei?

Descopera cele 4 zodii de barbati puternici, conform astrologilor. Ce zodie este iubitul tau? Este el un barbat matur, independent si o fire care razbeste in viata? Descopera daca ai ales un barbat puternic in functie de zodie.

Vrei sa stii daca barbatul pe care l-ai cunoscut are o inclinatie nativa de a rezolva problemele?

Astrologia spune ca, in functie de zodii si de elementul natural caruia ii apartinem, exista trasaturi definitorii pentru personalitatea noastra. Unele trasaturi sunt prezente puternic, altele mai putin.

Specialistii Women.com sustin ca partenerul este puternic, indiferent de zodie, avand anumite trasaturi dominante, ce il diferentiaza, fata de altii. Si tot specialistii spun ca orice element – aer, apa, pamant, foc – are cateva caracteristici pe care le imprima fiecarei zodii.

foto interior si prima pagina: wavebreakmedia Shutterstock

Astfel poti afla daca ai ales un barbat puternic in functie de zodie, nu doar de element. Ce zodii de barbati puternici mentioneaza astrologii? Daca stii ce zodie este iubitul tau, descopera mai jos daca se afla pe lista celor 4 zodii de barbati puternici.

Citește și:

4 zodii de barbati puternici: afla daca ai ales un barbat puternic in functie de zodie

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Berbecul este primul pe lista de zodii de barbati puternici. Este cel mai puternic dintre zodii. Daca partenerul este puternic, cel mai probabil este Berbec. Este plin de vitalitate, aventuros, impulsiv, cu o personalitate pregnanta, dominanta.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.