Setari Cookie-uri

Ai face orice din dragoste? Iata ce sa NU faci!

Daca te intreaba cineva ce esti dispusa sa faci pentru iubitul tau, raspunzi fara sa stai pe ganduri: orice! Afla ca nu e bine sa faci orice din dragoste.

Chiar si dragostea are limitele ei. Esti dispusa sa te muti la 2.000 de kilometri distanta de prieteni si de familie ca sa fii alaturi de iubitul tau? Ai renunta la cursurile de dans si ai face, in schimb, catarare, numai ca sa ii impartasersti pasiunea? Sunt cateva lucruri la care nu e bine sa renunti, oricat de indragostita ai fi, scrie Yourtango.com.

foto interior si prima pagina: frankie's Shutterstock

De ce sa nu faci orice din dragoste pentru el

De ce? Pentru ca daca renunti la aceste lucruri, inseamna ca risti sa te simti incompleta, sa nu mai fii tu insati. Trebuie sa iti protejezi spiritul. Daca nu esti atenta, o sa-ti permiti sa te dezasamblezi bucata cu bucata pana cand nu va mai ramane nimic din ceea ce erai: acea femeie activa, plina de pasiuni si dorinte. Si, daca accepti sa iti faci singura asa ceva, ce va mai ramane? Nimic din calitatile pentru care stiai ca meriti sa fii iubita.

Citește și:

Iata 5 lucruri la care sa nu renunti niciodata din dragoste pentru un barbat:

1. Sa nu incerci sa fii altcineva

Uneori incerci sa fii ceea ce nu esti, numai ca sa ii impresionezi pe cei din jur. Si chiar si pe iubitul tau. Dar apoi te incearca un sentiment de vina care nu o sa te paraseasca atat timp cat porti o masca.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.