Setari Cookie-uri

Lucrurile care il fac atragator. Descopera-le!

Lucrurile care il fac atragator nu fac altceva decat sa creasca intimitatea din relatia de cuplu. Sa va aduca mai aproape. Si nu neaparat in dormitor. Ci pur si simplu, ca sentimente si trairi.

Lucrurile care il fac atragator nu fac altceva decat sa creasca intimitatea din relatia de cuplu. Sa va aduca mai aproape. Si nu neaparat in dormitor. Ci pur si simplu, ca sentimente si trairi. Am descoperit ce conteaza mai mult decat sexul intr-o relatie de cuplu de lunga durata pe Elite Daily si-ti spunem si tie.

foto interior si prima pagina: gpointstudio Shutterstock

Sexul este unul dintre cele mai importante aspecte intr-o relatie sau casnicie. Atractia fizica conteaza intre doi parteneri. Dar chimia nu inseamna doar sexualitate. Ci tandrete. Empatie. Prezenta. Joaca. Dragalasenie. Grija. Descopera lucrurile care il fac atragator in ochii tai, in fiecare zi!

Sigur ca fundul lui e sexy si inca te atrage ca in prima zi! Dar, dragilor, noi suntem atat de complexe! Domnilor, daca sunteti pe receptie, sa stiti ca mintea sau creierul este organul pe care trebuie sa-l satisfaceti cel mai des.

Citește și:

Lucrurile care il fac atragator – Descopera-le!

1. Cand te priveste cum iti faci parul

Nu, nu atunci cand tu iti faci cocul acela de vreo ora si deja ati intarziat! Ci atunci cand iti prinzi parul intr-o coada neglijenta, iar el te admira pe furis. Asa e ca iti vine sa-l iei la sarutari? Daca te mai saruta si pe gat cand parul e sus, uh-la-la!

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.