Setari Cookie-uri

Comportamentul unui barbat indragostit: 11 lucruri care il dau de gol

Cum iti dai seama ca te iubeste? Nu trebuie decat sa observi cateva actiuni si cuvinte si vei sti daca partenerul de iubeste sau nu.

Pentru ca partenerii nostri nu se exprima prea deschis si emotiile sunt tabu pentru ei, iti spunem cum sa descifrezi comportamentul unui barbat indragostit. Cum iti dai seama ca te iubeste? Nu trebuie decat sa observi cateva actiuni si cuvinte si vei sti daca partenerul de iubeste sau nu.

foto interior si prima pagina: Trotskaya Nastassia Shutterstock

Comportamentul unui barbat indragostit il da de gol. Si pentru ca noi, femeile, urmarim cu atentie faptele si actiunile partenerilor nostri, pentru a descifra emotiile lor si, mai ales, pentru ca uneori e dificil si deloc confortabil, chair stresant, sa ne dam seama, iti spunem mai jos tot ce trebuie sa stii.

Barbatii sunt crescuti sa fie lipsiti de frica, sa fie puternici, sa ofere protectie familiei. Adesea sa fie vulnerabili sau deschisi sufleteste este dificil pentru partenerii nostri. Nu imposibil, insa mai greu decat suntem obisnuite noi, femeile sau mai greu decat ne-am dori noi, iubitele lor.

Citește și:

Daca vrei sa stii cum iti dai seama ca te iubeste, afla ca editorii Power Of Sensitivity au adunat 11 actiuni si fapte din comportamentul unui barbat indragostit, care il dau de gol. Afla chiar acum daca partenerul te iubeste.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.