Setari Cookie-uri

Zodii care se casatoresc in 2018 sau care se logodesc in acest an

Esti intr-o relatie de ceva ani si nu stii daca anul acesta urmeaza sa te mariti? Astrele stiu cel mai bine care sunt acele zodii care se casatoresc in 2018.

Esti intr-o relatie de ceva ani si nu stii daca anul acesta urmeaza sa te mariti? Sau esti la inceputul relatiei, totul este perfect si iti doresti ca povestea ta de dragoste sa nu se sfarseasca? Ti-a trecut prin minte si ca te-ai putea logodi? Astrele stiu cel mai bine care sunt acele zodii care se casatoresc in 2018.

foto interior si prima pagina: Ekaterina Pokrovsky Shutterstock

Conteaza foarte mult si ascendentul, el ar putea schimba un pic situatia. Astrologul site-ului horoscope-2018.org scrie ca, in general, urmatorii nativi isi pot oficializa relatia. Verifica daca esti pe lista cu zodii care se casatoresc in 2018:

Taur

Persoanele nascute sub protectia acestui semn astral, in special femeile, implicate intr-o relatie stabila si care se bucura de o viata de cuplu placuta, au sanse mari sa incheie anul cu un alt statut. Taurii casatoriti isi vor face surprize matrimoniale si isi vor declara sentimentele pentru partener, primind acelasi tratament din partea jumatatii. Nativii necasatoriti ajung la altar anul acesta sau vorbesc despre casatorie intr-un viitor nu foarte indepartat.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.