Setari Cookie-uri

6 Lucruri pe care o persoană cu suflet toxic crede că i le datorezi. Ai grijă de inima ta

Dacă există o persoană cu suflet toxic în viața ta, aceasta își va dori să aibă control complet asupra fiecărei părți din inima ta.

Dacă există o persoană cu suflet toxic în viața ta, aceasta își va dori să aibă control complet asupra fiecărei părți din inima ta. Aceasta folosește anumite tehnici de manipulare pentru a aduce teama în sufletul tău astfel încât să acționezi conform dorințelor sale.

foto interior si prima pagina: DavidTB Shutterstock

Iată ce va face o persoană cu suflet toxic:

1. Te va face să crezi că fericirea ei este responsabilitatea ta

Viața unei persoane toxice se învârte în jurul unei drame. Aceasta găsește întotdeauna ceva cu privire la care să se plângă și va face tot posibilul pentru a te face să crezi că tu ești responsabilă nu doar pentru fericirea ei, ci și pentru fiecare greșeală pe care o face.

2. Sufletul tău îi este îndatorat ei

Citește și:

O persoană toxică va căuta variante pentru a te convinge că trebuie să îi oferi ceva în schimb. Poate că la un moment dat în viață s-a purtat frumos cu tine și acum încearcă să te facă să crezi că ești fericită datorită ei. Tu ești o persoană cu suflet bună care vrea să se revanșeze pentru tot ce a primit în viață, motiv pentru care persoana toxică va intensifica acest sentiment.

3. Vina pe care o ai va fi folosită împotriva ta

Ții foarte mult la oamenii din jurul tău, motiv pentru care eziți să mergi pe un drum dacă acesta presupune să rănești pe cineva (chiar dacă este pentru binele tău sau pentru binele mai multor persoane). O persoană toxică va profita de această situație și te va forța să te întorci de unde ai început, nepermițându-ți să evoluezi.

Citește și:

4. Vrea ca tu să o salvezi

Nu este nimic mai plăcut decât să ajungi o altă persoană. Crezi cu tărie că există ceva bun în sufletul fiecărei persoane care poate fi scos la iveală cu puțin ajutor. O persoană toxică va profita de acest lucru pentru că știe că nu o vei lăsa singură și că vei face tot posibil să o salvezi.

5. Vrea să o ajuți să își împlinească visurile

O persoană cu suflet toxic crede că este de datoria ta pentru o ajută să găsească motivație atunci când nu există pentru a își împlini visurile. Însă tu trebuie să știi că nu este de datoria ta să renunți la planurile tale sau chiar la visurile tale pentru a face munca ei.

6. Vrea să știe că ai făcut tot ce ți-a stat în putere

O persoană toxică nu renunță cu ușurință și are nevoie de tine. Ea trebuie să știi că ai dat tot ce ai avut pentru a muta munții din loc pentru ca ei să îi fie bine. Ea știe că este în natura ta să ajuți oamenii și va profita de acest lucru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.