Setari Cookie-uri

Comportamentul unui barbat care insala: indicii care il dau de gol

Daca ai suspiciuni legate de iubitul tau, daca crezi ca partenerul te insala, poti sa inveti sa descifrezi gesturile sale si comportamentul sau.

Ai suspiciuni legate de cat de fidel este iubitul tau? Invata sa descifrezi comportamentul unui barbat care insala de la specialisti in relatii si terapie de cuplu. Astfel, daca partenerul calca stramb, vei fi prima ca isi da seama ca ceva este in neregula.

foto interior si prima pagina: JPagetRFPhotos Shutterstock

Te-ai intrebat vreodata daca partenerul te insala? Desi exista multe motive ce stau la baza infidelitatii barbatilor – de la stima de sine scazuta, la cautarea validarii emotionale si pana la insatisfactia fizica ori dorinta sexuala fata de alta persoana – experienta este cu adevarat traumatizanta pentru tine, daca nu devastatoare! Pana la urma, scopul unei relatii de cuplu este sa te simti in siguranta, acceptata si iubita (si vice-versa), iar atunci cand se intampla tradarea, poti deveni vulnerabila si poti sa iti deschizi inima foarte greu pe viitor.

Citește și:

Daca ai suspiciuni legate de iubitul tau, daca crezi ca partenerul te insala, poti sa inveti sa descifrezi gesturile sale si comportamentul sau. Cum stii sa este infidel? Interpreteaza semnele ce iti dezvaluie comportamentul unui barbat care insala de la specialistii The List.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.