Setari Cookie-uri

Temerile din noua relatie de cuplu iti afecteaza viata? Descopera 4 solutii!

Te indragostesti, iesiti la intalniri romantice. Totul pare minunat, insa incepi sa iti pui intrebari, sa ai dubii si frici. Temerile din noua relatie incep sa te roada pe dinauntru.

Crezi ca dupa periplul cu iesit in oras, intalniri romantice, “ma iubeste, nu ma iubeste”, cunoscutul prietenilor si al familiei, lucrurile s-au asezat. Sunteti intr-o relatie de cuplu, va iubiti, crezi ca e cazul sa te relaxezi. Tocmai atunci insa temerile din noua relatie incep sa lucreze. Iti este teama de abandon, iti este teama ca el va pleca si atunci bucuria dispare si devii stresata si anxioasa.

foto interior si prima pagina: Ivanko80 Shutterstock

Daca viata ta amoroasa a fost un mare camp de lupta, este natural sa intervina temerile din noua relatie cu fiecare conexiune pe care o stabilesti cu un partener.

Insa, pentru ca o relatie de cuplu sa fie de succes, trebuie sa scapi de aceste temeri, care pot sa distruga ceva frumos. Trebuie sa iti recapeti increderea si iubirea pura. Trebuie sa intelegi ca nu poti controla actiunile nimanui, insa te poti controla pe tine.

Citește și:

Ca sa te bucuri de iubirea voastra, poti scapa de temerile din noua relatie urmand sfaturile specialistilor de la Elite Daily.

Oare ma iubeste? Mai bine gandeste-te ca si tu trebuie sa il iubesti!

Uneori, nu e deloc usor sa mergi la intalniri! Si asta pentru ca temerile din noua relatie te tin focusata pe o singura intrebare. “Dar oare ma place?”, care mai apoi devine “Dar oare ma iubeste?”.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.