Setari Cookie-uri

Pasiunea intr-o relatie de cuplu. Cum o reaprinzi

Dorinta este unul dintre cele mai agreabile sentimente pe care oamenii le experimenteaza: vrei ceva si anticipezi ca vei primi. Este motorul evolutiei.

Dorinta este acea energie care te trezeste, iti atrage atentia, face sangele sa circule cu viteza si te face sa te simti vie. E cel mai important sentiment care apare spontan intre doi parteneri. Uneori, apar probleme „in Paradis”. Invata cum sa reaprinzi pasiunea intr-o relatie de cuplu.

Dorinta este unul dintre cele mai agreabile sentimente pe care oamenii le experimenteaza: vrei ceva si anticipezi ca vei primi. Este motorul evolutiei. Ce anume inspira acest sentiment placut de dorinta intre doi oameni? Daca simti ca relatia ta incepe sa devina monotona – ceea ce e firesc, la un moment dat – concentreaza-te pe aceste atuuri din viata ta si vei invata cum sa readuci pasiunea intr-o relatie de cuplu, noteaza Mindbodygreen.com.

Pasiunea intr-o relatie – Spiritul jucaus

Chiar daca cuvantul „jucaus” te poate deruta, are sens atunci cand vine vorba de dorinta. Energia jucausa este usoara, naiva si inaltatoare. Intr-o lume in care ne lasam coplesiti de responsabilitati de tot felul, joaca poate fi un antidot. Motivul pentru care joaca te face sa simti dorinta este simplu – este amuzant! Cu totii vrem sa radem si sa ne bucuram.

Citește și:

Citeste continuarea pe Andreearaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.