Setari Cookie-uri

Nu crezi, poate, că Universul are deja un plan mai frumos pentru tine decât ce îți dorești tu?

Viața poate deveni destul de copleșitoare. Zi de zi suntem expuși la stres, la probleme, la conflicte. Sunt momente în care simțim că vrem să renunțăm. Simțim că rutină de zi cu zi pune stăpânire pe noi și nu mai știm să trăim cu adevărat.

"Când fiecare zi este la fel ca cea care a trecut, este fiindcă oamenii eșuează în a recunoaște lucrurile bune care se petrec în fiecare zi când soarele răsare."

Nu te mai stresa atât de mult și pune-ți destinul în mâinile Universului.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

Viața poate deveni destul de copleșitoare. Zi de zi suntem expuși la stres, la probleme, la conflicte. Sunt momente în care simțim că vrem să renunțăm. Simțim că rutină de zi cu zi pune stăpânire pe noi și nu mai știm să trăim cu adevărat. Tindem să ne concentrăm mereu asupra lucrurilor care ne afectează într-un mod negativ și asupra lucrurilor pe care nu le avem. Nu știm să mai fim recunoscători pentru tot ce am primit în această viață.

Citește și:

Tindem să ne plângem întotdeauna în loc să privim situația dintr-o perspectivă pozitivă.

Avem o alegere: fie rămânem să ne stresăm cu privire la o anumită situație, fie ne liniștim și încercam să găsim o soluție pentru a rezolva această problemă.

Iar dacă nu poți schimba situația, nu îți pierde timpul prețios și energia căutând motivele pentru care ai ajuns aici. Totul este în trecut. Totul ține de trecut, nu mai poți face nimic în această privință. Este timpul să te concentrezi asupra prezentului, să trăiești în acest moment.

În plus, de ce vrei atât de mult să controlezi fiecare aspect al vieții tale? De ce nu îți accepți destinul? Nu crezi, poate, că Universul are deja un plan mai frumos pentru tine decât ce îți dorești tu?

Citește și:

Universul are un plan mult mai frumos decât ce îți dorești tu de la viață. El știe de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Poate că acum ți se pare că nu este ceea ce îți doreai, însă în timp îți vei da seama că este cel mai bine pentru tine.

Aici este locul unde Universul vrea să fii. El îți cunoaște foarte bine drumul și nu te lăsa să rătăcești prin locuri străine.

Este normal ca pe strada ta să existe și furtuni, însă este important și modul în care treci prin ele. Ar trebui să aștepți întotdeauna acel curcubeu frumos și razele puternice ale soareului. Dacă totul ar merge bine, nu ai mai știi cum arată fericirea adevărată. Ai uita să fii recunoscătoare. Prin aceste momente dificile devii mai puternică, înveți adevărate lecții de viață și descoperi cine ești cu adevărat.

Citește și:

Uneori este mai bine să îți lași soarta pe mâna Universului.

"Sunt în viață. Când mănânc, acesta este singurul lucru la care mă gândesc. Dacă sunt în mers, mă concentrez doar la mers. Dacă am de luptat atunci va fi o zi la fel de bună, ca oricare alta, pentru a muri. Dacă te poți concentra mereu asupra momentului prezent, vei fi un om fericit. Viața este momentul pe care îl trăim acum." - Alchimistul.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.