Setari Cookie-uri

5 Semne zodiacale care vor avea parte de cea mai frumoasă dragoste în luna iulie

Exista cateva zodii cu adevarat norocoase care vor avea parte de cea mai frumoasa dragoste in luna iulie 2018. Afla daca si tu te numeri printre ele.

Luna iulie este o lună a iubirii pentru majoritatea zodiilor. Însă... există câteva zodii cu adevărat norocoase care vor avea parte de cea mai frumoasă dragoste în această perioadă.

Astrologul Lisa Stardust a dezvăluit pentru Bustle care sunt aceste zodii. Există câteva semne al căror destin sentimental urmează să se schimbe în luna iulie și asta datorită alinierii dintre Venus și Fecioara. Iată care sunt aceste zodii:

sursa Giphy

Săgetător

Dacă te întrebai când va apărea în viața ta o persoană care să te înțeleagă și să îți fie nu doar partener de viață, ci și cel mai bun prieten, ei bine... iată că acest moment se întâmplă în această lună. În sfârșit vei avea parte de o iubire de basm și vei trăi cea mai frumoasă perioadă din viața ta. În sfârșit, inima ta se va opri din căutat și va fi recunoscătoare că Universul i-a ascultat rugăciunile.

Citește și:

Gemeni

Dacă ai trecut printr-o perioadă mai dificilă pe plan sentimental, a venit momentul să îți vindeci sufletul și să îți faci fericită inima. Luna iulie este luna ta norocoasă deoarece astrele îți vor scoate în cale sufletul pereche. Trebuie doar să fii pregătită să înveți ce înseamnă să iubești cu adevărat.

Pești

Potrivit astrologului Stardust, lucrurile pe care le-ai așteptat întreaga ta viață sunt pe cale să se întâmple. În sfârșit îți vei putea face ordine în viața personală, vei fi mai atentă la sentimentele și emoțiile tale și vei găsi acel echilibru care va aduce și fericirea mult așteptată. Pregătește-te pentru o perioadă cu adevărat specială: aventură, echilibru și romantism.

Citește și:

foto interior si prima pagina: keren-seg, Shutterstock

Taur

Taurul își va întâlni acel partener zen care să îi readucă liniștea în viață. Va fi o dragoste pe care o va simți cu fiecare celulă a corpului său. În plus, această iubire va inspira persoana din zodia Taur să fie creativă, să își urmeze visurile și să nu renunțe până când nu ajunge acolo unde își dorește.

Scorpion

Poate că ai trecut printr-o perioadă în care ai fost confuză cu privire la dragoste, însă iată că a venit momentul să înțelegi ce înseamnă adevărata iubire. În iulie, totul va avea sens pentru tine. Vei întâlni acea persoană care te va susține necondiționat, te va respecta, îți va arăta cum e să iubești și te va accepta pentru ceea ce ești.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.