Setari Cookie-uri

Mantra pentru a renunța la atașamentele toxice și a-ți elibera sufletul

Toți ne atașăm de lucrurile care ne plac, de oamenii pe care îi iubim și ne place atenția pe care o primim de la ceilalți. Este un lucru complet normal. Însă problema apare în momentul în care acest atașament devine o piedică pentru noi să trăim în prezent.

Avem pentru voi o mantră cu o melodie cu adevărat specială. Este o mantră simplă, frumoasă, însă foarte puternică pentru a învinge atașamentul, pentru a ne elibera sufletul de lucrurile negative și oamenii toxici.

Toți ne atașăm de lucrurile care ne plac, de oamenii pe care îi iubim și ne place atenția pe care o primim de la ceilalți. Este un lucru complet normal. Însă problema apare în momentul în care acest atașament devine o piedică pentru noi să trăim în prezent. Când ne atașăm prea mult de lucruri, de oameni, de faimă, de putere, de idei... Când atașamentul ne împiedică (nu doar pe noi, ci și pe oamenii din jurul nostru) să creștem, să învățăm, să explorăm și să înțelegem de ce suntem cu adevărat capabili.

Citește și:

Și adesea poate părea dificil să renunțăm deoarece astfel de atașamente s-au transformat deja în obiceiuri care fac parte din viața noastră zilnică.

Această mantră ne vine în ajutor pentru a ne ajuta în acele vremuri dificile. Este timpul să îi înțelegem semnificația, să medităm și să o cântăm.

Să fie cu iubire infinită și recunoștință.

Mantra:

Moh mohiā jānai ḏūr hai.
Kaho Nānak saḏā haḏūr hai

Călătoria spre iluminare și fericirea adevărată pare lungă pentru anumite persoane pentru ca acestea ajung să creadă că iluminarea și fericirea adevărată sunt undeva departe în viitor... când, de fapt, acestea sunt aici și chiar acum. Ele sunt la dispoziția tuturor!

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.