Setari Cookie-uri

Luna Roșie din 27 Iulie 2018 ne îndrumă și ne învață să ne stăpânim

Luna Sângerie îți influențează zodia diferit de cum o influențează Luna Plină. Descoperă ce te așteaptă în următoarea perioadă.

Iulie este o lună plină în ceea ce privește activitatea astrologică și culminează cu Mercur retrograd pe 26 iulie și o eclipsă totală de luna sângerie pe 27 iulie. Luna Roșie influențează zodiile diferit de modul în care le influențează Luna Plină - și asta deoarece aceasta vine întotdeauna însoțită de o eclipsă totală de lună.

"Eclipsa Lunii Roșii din iulie 2018 este influențată în principal de Marte, făcând din această perioadă un moment emoționant și destul de provocator pentru multe zodii." - explică astrologul Jamie Partridge pentru Bustle.

"De asemenea, furia și frustarea pot ieși la suprafață, așa că este important să învățăm să le stăpânim. O influență mai delicată a lui Saturn va regla balanța și va aduce calm, răbdare și hotărâre în situațiile de criză." - a continuat astrologul.

Citește și:

luna rosie

Eclipsă de lună totală din iulie 2018 este cea mai lungă eclipsă de lună din acest secol. Este important ca în această perioadă să ne concentrăm atenția asupra emoțiilor, sentimentelor și relațiilor intime.

Cea mai lungă eclipsă de luna sângerie din acest secol va avea o influență incredibil de puternică asupra vieții tale personale.

Cum te va influența Luna Roșie în funcție de semnul zodiacal?

Această eclipsă ne va ajuta să clarificăm lucrurile și să învățăm lecții din trecutul nostru. Emoțiile sunt nenumărate și pot exista unele evoluții importante în relația cu oamenii din jurul nostru. Secretele pot fi dezvăluite sau tensiunile care până acum au fiert pot ieși la suprafață astfel încât să fie rezolvate.

Cu o energie intensă, eclipa de Luna Sângerie ne îndrumă și ne ajută să știm exact în ce direcție trebuie să călătorim pentru scopul nostru cel mai înalt.

Citește și:

Eclipsa de Luna Sângerie: La ce trebuie să te aștepți în funcție de zodie?

Berbec - Este momentul să faci schimbările la care visezi de mult timp. Ia-ți inima în dinți și mergi pe drumul tău.

Taur - Emoțiile sunt puternice, motiv pentru care în această perioadă este recomandat să îți îndrepți atenția asupra vieții sentimentale.

Gemeni - Ai șansa să înlocuiești tristețea și teamă cu fericirea și încrederea în tine. Ești mai puternică decât crezi.

Rac - Nu o să te mint. Va fi o perioadă dificilă, însă extrem de frumoasă. Ai nevoie de astfel de momente pentru a înțelege cât de departe ai ajuns.

Leu - Chiar dacă simți că ești în întuneric, luminiță de la capătul tunelului strălucește mai puternic ca niciodată. Trebuie doar să privești în direcția potrivită.
Fecioara - În această perioadă ai șansa să descoperi care este scopul tău în viață. Fii atentă la semnele oferite de astre.

Citește și:

Balanță - Acorzi o atenție deosebită detaliilor deoarece știi că acestea fac diferență. Te gândești la câteva schimbări importante în viața personală.

Scorpion - Este posibil ca în această perioadă să simți nevoia de a comunica mai deschis și mai sincer cu oamenii din jurul tău. Te vei apropia de persoane din trecut, cu care ai avut relații speciale.

Săgetător - Emoțiile tale vor fi depășite, trebuie doar să ai încredere în tine și să mergi cu răbdare pe acest drum pe care l-ai început.

Capricorn - Dai dovadă de maturitate în toate deciziile și schimbările pe care intenționezi să le faci. Oamenii din jurul tău îți sunt alături necondiționat.

Vărsător - Acordă atenție oamenilor din jurul tău, aceștia îți vor fi adevărați stâlpi de sprijin în momentele dificile.

Citește și:

Pești - Trebuie să îți reamintești care sunt visurile tale și să nu te mai lași influențată de fiecare persoană care îți trece calea pentru că pierzi timp prețios.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.