Setari Cookie-uri

15 Citate ce au puterea de a liniști vocea negativă din capul tău

Ziua de astăzi este o alegere. Astăzi alege liniștea în schimbul nerăbdării, râsul în schimbul îngrijorării și frumusețea în schimbul negativității. 

Ziua de astăzi este o alegere. Astăzi alege liniștea în schimbul nerăbdării, râsul în schimbul îngrijorării și frumusețea în schimbul negativității.

Cea mai subevaluată trăsătură a oamenilor de succes este optimismul.

foto interior si prima pagina: Cozine Shutterstock

În majoritatea cazurilor, este nevoie doar de un singur gând pozitiv pentru a depăși o "mare" întreagă de gânduri negative. Așadar, iată care sunt cele mai bune citate care pot deveni afirmații pozitive pentru a liniști vocea negativă din capul tău:

1. Antrenează-ți mintea să vadă binele din orice. Optimismul este o alegere. Fericirea din viața ta depinde de calitatea gândurilor tale.

2. Nu poți controla tot ce ți se întâmplă. Poți controla doar modul în care răspunzi lucrurilor care ți se întâmplă. În răspunsul tău stă adevărata putere.

Citește și:

3. Pacea interioară începe în momentul în care respiri profund și alegi să nu permiți unei alte persoane (sau întâmplări) să îți controleze emoțiile.

4. Deții controlul asupra ta 100%. Deciziile tale în fiecare moment al zilei determină calitatea vieții pe care o trăiești. Alege optimismul. Alege fericirea.

5. A fi optimist nu înseamnă a ignora pesimismul. A fi optimist înseamnă să depășești pesimismul. Există o mare diferență între aceste lucruri.

6. De fiecare dată când ești tentată să reacționezi într-un mod greșit, întreabă-te dacă vrei să fii o prizonieră a trecutului său o luptătoare a viitorului.

7. Mergi ca și când te-ai iubi. Vorbește ca și când te-ai iubi. Trăiești ca și când te-ai iubi. Și fă-le pe toate astăzi.

Citește și:

8. Este în regulă să faci greșeli, așa înveți în viață. Oferă-ți o pauză. Și nu renunță. Lucrurile bune au nevoie de timp, iar tu ești pe drumul cel bun.

9. Problema nu este problema. Problema este timpul prețios pe care îl pierzi gândindu-te la problemă. Eliberează-ți mintea și relaxează-te.

10. Să lași lucrurile în trecut nu înseamnă să uiți, ci să îți amintești de ele fără teamă. Înseamnă să faci un pas înainte și să te concentrezi asupra prezentului. Trecutul rămâne în urmă pentru tine, nu trăiești pentru el.

11. De cele mai multe ori, propriile noastre gânduri ne rănesc. Nu există niciun motiv pentru care să faci asta. Ești doar tu.

12. Cea mai mare dependență a noastră este să vorbim despre problemele noastre. Scapă de acest obicei. Vorbește despre bucuriile tale, fericirea ta, visurile tale.

Citește și:

13. Nu lasă niciodată o zi nefericită să te facă să simți că ai o viață dificilă. Zilele nefericite vin uneori doar pentru a îți reaminti că ai atât de multe lucruri frumoase pentru care să fii recunoscătoare.

14. Fii recunoscătoare pentru micile ziduri care apar în calea ta de-a lungul zilei. Acestea te fac mai puternică, mai înțeleaptă, mai sigură pe tine. Nu le permite să îți fure motivația.

15. Nu, nu vei primi întotdeauna ce îți dorești. Însă amintește-ți de acest lucru: există o mulțime de oameni ce nu vor avea niciodată ce ai tu acum.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.