Setari Cookie-uri

Patru semne că este bărbatul potrivit pentru tine

Intodeauna știi de la bun început dacă este cazul să mergi înainte sau să te oprești. Iată patru semne în care sufletul îți dă undă verde.

Ai întâlnit pe cineva și te întrebi dacă este persoana potrivită. Mintea ta începe să facă scenarii și comparații dar și analizeze fiecare gest sau cuvânt. E firesc să nu îți dorești să mai fii rănită și nici să îți mai pierzi timpul, însă nu uita că atragi în viața ta oameni cu o energie similară cu a ta. Înainte de a-l analiza pe el, întreabă-te dacă tu te iubești pe tine. Apoi, ascultă-ți inima și intuiția. Intodeauna știi de la bun început dacă este cazul să mergi înainte sau să te oprești. Iată patru semne în care sufletul îți dă undă verde.

foto interior si prima pagina: Divine Studios Shutterstock

1. Îți vine să zâmbești non-stop.

Chiar și în somn. Și chiar o faci. Brusc, viața ta devine mult mai colorată. Oamenii, inlcusiv cei pe care nu îi cunoști, îți zâmbescla rândul lor și te tratează cu multă amabilitate. Și asta pentru că bucuria ți se cuibărește în suflet doar pentru că știi că celălalt există, pentru că știi, dincolo de minte, că rezonezi la un nivel profund cu bărbatul respectiv.

Citește și:

2. Te simți ocrotită.

Fără să îți facă promisiuni, fără să se erijeze în cavalerul tău salvator, sufletul tău știe că este acolo pentru tine indiferent de ceea ce se întâmplă în viața ta. Dacă până acum tu ai fost cea care a dus greul și și-a construit viața de una singură, prin propriile forțe, acum simți că poți să respiri. Să te avânți spre înalt, ca un avion propulsat de două motoare în loc de unul singur.

3. Te simți liniștită.

În alte dăți, ai avut un vag sentiment de neîncredere. Te-ai întrebat ce face atunci când nu e cu tine sau ce vrea de fapt. Ai simțit că trebuie să pui în aplicare planuri de tipul ”prinde-l și păstrează-l” (ca și cum un bărbat ar fi o pradă sau un animal speriat) și ai avut momente de îndoială, în care te-ai temut că nu va funcționa. De data asta, sufetul se simte ușor și se lasă condus de bucurie iar mintea nu mai simt nevoia să planific și să preia controlul.

Citește și:

4. Ești tu.

Simți că în preajma lui poți fi atât de... tu, așa cum nu ai fost parcă niciodată, nici măcar doar tu cu tine însăți. Nu contează dacă ai părul vâlvoi sau hainele șifonate, dacă ai un moment de tristețe sau unul de descurajare. El te vede dicolo de aceste aspecte, în esența ta, așa cum ești, minunat de frumoasă.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.