Setari Cookie-uri

Cea mai importantă lecție despre viață și iubire spusă vreodată în istoria filmului

Suntem cu toții oameni diferiți și fiecare are o poveste diferită în spate. Cu toții luptăm cu problemele pe care le avem, cu grijile pe care le trăim, cu stresul care ne copleșește. 

Pentru cei care nu știu, Good Will Hunting este un film realizat în 1997, în care joacă actori minunați precum Robin Williams, Matt Damon, Ben Affleck, Minnie Driver și Stellan Skarsgard.

Scris de Affleck și Damon, filmul prezintă povestea tânărului Will Hunting, 20 de ani, un geniu nerecunoscut care, ca parte a unui acord după atacarea unui ofițer de poliție, devine client al unui terapeut (jucat de Robin Williams)

Prin sesiunile sale de terapie, Will își reevaluează relațiile cu cel mai bun prieten, cu iubita lui și chiar cu el, confruntându-se cu unul dintre cele mai dificile lucruri din viață: să accepte trecutul său și să concentreze asupra viitorului.

În doar câteva minute, Robin Williams ne prezintă cea mai importantă lecție pe care trebuie să o auzim cu toții.

Citește și:

Suntem cu toții oameni diferiți și fiecare are o poveste diferită în spate. Cu toții luptăm cu problemele pe care le avem, cu grijile pe care le trăim, cu stresul care ne copleșește.

Lecția din acest monolog este destul de simplă și, în același timp, una dintre cele mai importante lecții spuse vreodată:

"Și dacă te-aș întreba despre ce este iubirea, probabil că mi-ai spune un citat. Dar nu te-ai uitat niciodată la o femeie simțindu-te complet vulnerabil. Să știi că cineva ar putea să te cunoască doar privindu-te. Să simți că Dumnezeu a pus un înger pe pământ doar pentru tine. Să știi că cineva te-ar putea salva din adâncurile iadului."

foto captura Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.