Setari Cookie-uri

Cele 4 zodii norocoase în iubire în luna octombrie. Te afli printre ele?

Octombrie este o lună în care lucrurile vor deveni mult mai interesante, cu revenirea lui Jupiter în sectorul aventurii, al călătoriilor și descoperirii lucrurilor noi.

Lucrurile încep să devină tot mai interesante.

Octombrie este o lună în care lucrurile vor deveni mult mai interesante, cu revenirea lui Jupiter în sectorul aventurii, al călătoriilor și descoperirii lucrurilor noi. Astrele ne pregătesc sufletește pentru o lună mult mai vibrantă decât până acum. Este timpul să lăsăm în urmă trecutul și să ne concentrăm mai mult asupra momentului prezent pentru că acesta este cel care contează cu adevărat. Putem crea amintiri care ne vor bucura enorm sufletul.

foto interior si prima pagina: AstroStar Shutterstock

Iată care sunt cele mai norocoase zodii în iubire în luna octombrie.

Taur

Venus merge retrograd in Scorpion pe 5 octombrie, iar viața sentimentală poate deveni din ce în ce mai interesantă și mai frumoasă. Este un moment foarte bun pentru a îți îndrepta atenția asupra angajamentelor de relații majore. În cazul în care ești deija într-o relație, poți lua alături de partenerul de cuplu o decizie importantă care vă va apropia și mai mult. Dacă ești singură, o persoană nouă îți va da peste cap toate planurile și te va convinge să trăiești fără să te mai gândești la ziua de mâine. Aceasta va reuși să dărâme toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale de-a lungul timpului.

Citește și:

Rac

Luna octombrie este o perioadă extraordinară pentru a termina ceva; poate fi vorba despre o relație toxică, despre un parteneriat care te-a ținut în trecut și care nu ți-a oferit posibilitatea de a te dezvolta așa cum îți doreai. Îți este ușor să îți asculți sentimentele și să iei decizii bazate pe instinct. Refuzi să fii tăcută și este posibil să impresionezi oamenii din jurul tău cu încăpățânarea de care dai dovadă. Pentru prima dată în viața ta, te pui pe primul loc și alegi să îți faci inima fericită indiferent de sfaturile pe care le primești. Te bucuri de viață și asta este tot ce contează.

Fecioară

În luna octombrie astrele au pentru tine planuri frumoase în ceea ce privește viața sentimentală. Este posibil să lași măștile jos și să arăți cine ești cu adevărat în fața persoanelor care contează cu adevărat pentru tine. În cazul în care ești într-o relație, partenerul de cuplu îți poate face o propunere neașteptată care vă va schimba radical viitorul. Ești în al nouălea cer și simți că lucrurile nu pot fi mai frumoase de atât. În cazul în care ești singură, trebuie doar să mai ai puțină răbdare. Cupidon are săgeata pregătită, așteaptă doar momentul potrivit. Între timp, învață să te iubești și să te accepți pentru ceea ce ești.

Citește și:

Balanță

Luna octombrie pare să fie una extrem de frumoasă în ceea ce privește viața sentimentală. Nu analiza foarte mult ce se întâmplă, doar bucură-te de momentele și oportunitățile apărute. Trăiește, iubește și nu regreta nicio secundă alegerile făcute pentru că, în sfârșit, inima ta este fericită, simte că trăiește. De asemenea, acesta este un moment bun pentru a învăța să te pui pe primul loc și a fi mai egoistă când vine vorba de relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.