Setari Cookie-uri

3 semne zodiacale care se grabesc foarte tare in relatii

Iata cele 3 zodii care sunt cunoscute pentru usurinta cu care schimba relatiile sau avanseaza in ele, conform expertilor:

Cand vine vorba de relatii, cu totii suntem diferiti. Unii prefera sa ofere tot ce au din primele momente, iar altii prefera sa aiba rabdare si sa-si cunoasca bine partenerul. Daca doresti sa-ti cunosti mai bine stilul de iubit sau sa stii mai multe despre un potential partener, zodiacul te poate ajuta.

Conform Bustle, exista anumite semne zodiacale care tind sa se grabeasca destul de tare cand intra intr-o relatie. Astrologul Cindy Mckean spune ca „in timp ce nu exista nicio rusine sa te grabesti, s-ar putea sa fie prea devreme pentru partenerii care prefera sa ia lucrurile mai incet”.

foto interior si prima pagina: Kislitsyna Lyubov Shutterstock

Iata cele 3 zodii care sunt cunoscute pentru usurinta cu care schimba relatiile sau avanseaza in ele, conform expertilor:

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

Cand vine vorba de gasit (si pastrat) dragostea pentru un Berbec, totul e un joc si o mare distractie. Astrologul Linda Furiate afirma ca Berbecii sunt cunoscuti pentru dorinta impulsiva de a experimenta, inclusiv in relatii.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.