Setari Cookie-uri

Cele 7 obiceiuri ale cuplurilor fericite

De ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită într-o relație? Dacă vrei să îți îmbunătățești legătura pe care o ai cu partenerul de cuplu, iată cele mai importante obiceiuri ale cuplurilor fericite. 

De ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită într-o relație? Dacă vrei să îți îmbunătățești legătura pe care o ai cu partenerul de cuplu, iată cele mai importante obiceiuri ale cuplurilor fericite.

foto interior și prima pagină: Eross Csongor, Shutterstock

1. Mergeți la culcare împreună

Amintește-ți de începutul relației, când abia așteptai să adormi în brațele lui. Cuplurile fericite rezistă tentației de a merge la culcare în momente diferite (chiar dacă unul dintre parteneri se trezește mai târziu, acesta preferă să se bage la somn în același moment cu persoana iubită).

2. Cultivați interese comune

După ce pasiunea dispare, este posibil să vă dați seama că aveți puține interese comune. Însă nu trebuie să minimalizati importanța activităților pe care le puteți face împreună și care să vă pună zâmbetul pe buze. Dacă nu există interese comune, cuplurile fericite le dezvoltă. În același timp, nu uita să te asiguri că acorzi o atenție la fel de importantă și intereselor proprii.

Citește și:

3. Mergeți ținându-vă de mână sau unul lângă altul

Cuplurile fericite merg confortabil pe stradă ținându-se de mână. Partenerii știu că un astfel de gest aparent banal oferă încredere, siguranță și o dovadă de iubire.

4. Aveți încredere unul în celălalt și nu uitați să vă iertați pentru greșelile făcute

Argumente dificile, certuri și alte momente mai puțin roz - este normal, se întâmplă în orice cuplu. Însă, este foarte important să înveți arta compromisului, să ierți și, cel mai important, să ai încredere în persoana de lângă tine.

5. Concentrează-te mai mult pe lucrurile bune pe care le face partenerul de cuplu (și mai puțin pe cele greșite)

Dacă ești în căutarea lucrurilor greșite pe care le face partenerul de cuplu, este posibil ca în fiecare zi să găsești câteva. Dacă ești în căutarea lucrurilor bune pe care le face partenerul de cuplu, este posibil să găsești și din acestea. Ce ai de făcut: concentrează-te pe lucrurile pozitive și frumoase.

Citește și:

6. Sărutați-vă și îmbrățișați-vă înainte de plecare și când vă vedeți

Cuplurile care își iau rămas bun și își spun salut cu un sărut și o îmbrățișare sunt cele care știu că detaliile mărunte sunt cele care fac diferența. Încearcă să introduci în rutina voastră aceste mici obiceiuri și veți vedea cât de mult vă veți apropia.

7. Spune "Noapte bună" în fiecare seară indiferent de care este relația între voi

Cu acest lucru îi demonstrezi partenerul de cuplu că, indiferent de cât de supărată ești pe el, tot îi acorzi atenția necesară. Ceea ce există între voi este mai important decât un incident supărător de scurtă durată.

Cuplurile fericite au obiceiuri diferite decât cuplurile nefericite. Un obicei este un comportament discret pe care îl facem în mod automat și care nu necesită prea multe eforturi pentru a îl menține. Sunt necesare 21 de zile de repetare zilnică pentru a transforma un comportament nou într-un obicei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.