Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 15-21 octombrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

foto interior si prima pagina: goccedicolore.it, Shutterstock

Berbec - Ai nevoie de somn

Mult somn. Ești într-un moment destul de aglomerat pe plan profesional, cu numeroase planuri, idei și proiecte noi și vrei să te ocupi de toate cât mai bine cu putință. Chiar și așa, ești destul de obosită și ai nevoie de puțină odihnă.

Taur - Ai nevoie de iubire

Te așteaptă o perioadă foarte aglomerată pe plan profesional; ești foarte fericită deoarece ieși din zona de confort pentru proiectele de care trebuie să te ocupi, însă nu mai ai timp de nimic. Simți nevoia ca partenerul de cuplu să înțeleagă prin ce treci și să îți fie alături în aceste momente.

Citește și:

Gemeni - Ai nevoie de încurajare

Treci printr-o perioadă de schimbări destul de interesante și ai nevoie ca alături de tine să fie oamenii la care ții și în care ai încredere pentru că știi că vei avea nevoie de sfaturile și încurajările lor în momentele mai dificile, când te vei confrunta cu probleme și obstacole majore.

Rac - Ai nevoie de respect

Îți dorești foarte mult ca oamenii din jurul tău să creadă în tine, să te respecte pentru cine ești și să nu încerce să te schimbe. Din fericire, partenerul de cuplu îți este alături necondiționat în această perioadă și te sprijină în toate deciziile pe care le iei indiferent de cât de îndrăznețe sau ieșite din comun sunt acestea.

Leu: Ai nevoie de răbdare

Citește și:

Lucrurile nu ies așa cum îți dorești, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunți la visurile tale, ci din contră; ai încredere în tine și mergi mai departe, încercând și alte idei. Ieși din zona de confort și alege să vezi situația din toate unghiurile posibile înainte de a lua o decizie finală.

Fecioară - Ai nevoie de iubire

Și ghici ce? În cazul în care deja ai găsit-o, ai parte de momente incredibil de frumoase alături de persoana iubită. Însă, dacă încă nu ai găsit-o, în această perioadă urmează să îți întâlnești sufletul pereche. Cupidon are săgeata pregătită, așteaptă doar momentul potrivit pentru a o folosi.

Balanță - Ai nevoie de răspunsuri

Ai întrebări care nu îți dau pace și la care nu poți găsi atât de ușor răspunsurile. Astrele te sfătuiesc să ai răbdare, să comunici ceea ce simți oamenilor din jurul tău, să fii sinceră cu emoțiile și sentimentele tale. Este posibil ca o persoană la care nici nu te aștepți să te ajute să descifrezi misterul.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie de o mână de ajutor

Treci printr-o perioadă destul de dificilă pe plan profesional; s-au acumulat foarte multe taskuri și sarcini destul de importante și nu mai știi ce să faci pentru a reuși să ajungi la zi cu tot. Din fericire, o persoană în care ai mare încredere îți vine în ajutor astfel încât să te mai relaxezi și tu.

Săgetător - Ai nevoie de sfaturi bune

Această săptămână este una ușor agitată pentru tine; simți nevoia unei schimbări, însă încă nu știi ce să faci și care este drumul pe care îți dorești să mergi. Vrei ca cineva să te ia de mână și să te îndrume către cea mai potrivită direcție. Ai răbdare, este posibil ca această persoană să se afle chiar la colț de stradă.

Capricorn - Ai nevoie de o îmbrățișare

Citește și:

Îți dorești foarte mult să lași jos toate măștile pe care le porți și să începi să fii mult mai sinceră cu oamenii din jurul tău; să spui ce ai pe suflet, să fii vulnerabilă, să nu îți mai ascunzi emoțiile și sentimentele pentru a părea puternică, neînfricată. În plus, ai nevoie de o îmbrățișare care să îți dea aripi.

Vărsător - Ai nevoie de o vacanță

Această perioadă este una foarte aglomerată și încărcată pe plan profesional; ai acceptat să începi câteva proiecte noi și interesante, care îți iau mai mult decât te așteptai și, practic, nu mai ai timp de nimic. Îți dorești foarte mult o vacanță în care să te relaxezi și să uiți de griji.

Pești - Ai nevoie de înțelegere
Vrei ca oamenii din jurul tău să înțeleagă prin ce treci și să nu te mai judece atât de mult; este vorba despre viața ta, despre drumul tău și despre sentimentele tale. Este posibil ca o persoană la care ții tare mult să îți dea un sfat care te va ajuta să te simți mai bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.