Setari Cookie-uri

Cele mai importante 6 reguli în relații pe care le-am învățat în cele din urmă

Lucruri pe care banii nu le pot cumpăra: bunele maniere, integritate, respect, încredere, răbdare, eleganță, iubire, bunul simț și... prietenii adevărați.

Lucruri pe care banii nu le pot cumpăra: bunele maniere, integritate, respect, încredere, răbdare, eleganță, iubire, bunul simț și... prietenii adevărați.

Iată care sunt cele mai importante 6 reguli în relații pe care le-am învățat în această viață.

foto interior si prima pagina: Unsplash

Lecția numărul1: Limitele sunt importante. Voi fi întotdeauna tipul de persoană care deschide inima celor care vor încerca să facă parte din viața mea. Totuși, voi face acest lucru cu precauție și voi încerca să nu ignor semnele care vor apărea în relația cu aceștia pentru că inima mea trebuie protejată. Voi stabili anumite limite, chiar dacă asta înseamnă că îi dezamăgesc.

Lecția numărul2: Călătoria vinovăției. Nu mai reacționez la astfel de momente. Nu contează la ce capăt mă aflu (vinovată sau nevinovată). Nimeni nu trebuie să se simtă vinovat de ceva asupra căruia nu deține controlul. La urma urmei, viața nu este perfectă. Din greșeli învățăm.

Citește și:

Lecția numărul3: Este în regulă să spui din când în când "Nu". Nu doar că este în regulă.. este și necesar. Ajută la sănătatea relației pe care o ai cu oamenii din jurul tău și, în același timp, ajută și la sănătatea ta, în general. Ia pauze, petrece momente singură, alege să te descoperi.

Lecția numărul4: Sunt oameni care vor veni în viața ta și se vor încadra în una din aceste categorii: unii vor fi alături de tine pentru un minut, câteva ore, o zi, un sezon sau chiar o viață. Indiferent de timpul petrecut alături de tine, ei vor apărea în viața ta pentru un anumit motiv - acela de a te învăța ceva, o lecție importantă.

Lecția numărul5: Calitatea cantității. Această lecție este una dintre cele mai importante și cea mai grea de înțeles. Dar, odată ce am făcut-o, viața mea s-a schimbat într-un mod incredibil de frumos. Dacă poți număra pe degetele de la mâna prietenii adevărați pe care îi ai în această viață, atunci te poți considera o persoană cu adevărat binecuvântată. Nu uita - nu contează câți prieteni ai atâta timp cât cei puțini sunt cu adevărat speciali și îți sunt alături nu doar la bine, ci și la greu.

Citește și:

Lecția numărul6: Mare atenție la persoanele toxice. Încearcă să eviți pe cât posibil să fii apropiată de o persoană toxică. Acesta te va drena de energie, se va folosi de tine, va încerca să te schimbe, îți va diminua fericirea pe care o simți cu problemele pe care le are. Ascultă-ți instinctul când ești în preajma acestor oameni; este posibil ca inima să îți spună să faci un pas în spate.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.