Setari Cookie-uri

Uneori te vei simți pierdută, singură și cu sufletul încărcat de durere

Uneori vei simți cât de mult doare inima. Vei plânge până când nu vei mai avea lacrimi. Te vei privi în oglindă și te vei întreba ce se întâmplă cu tine. Te vei simți fără vlagă. Mintea ta va deveni goală. Nu te va mai interesa nimic... pentru că oricum vei înțelege doar durerea. 

Însă nu îți face griji. Chiar și în aceste momente întunecate, Universul îți este alături și îți luminează calea.

Uneori vei rescrie mesaje și emailuri de zeci de ori, după care vei șterge totul și vei decide să nu mai trimit nimic.

foto interior si prima pagina: Unsplash.com

Uneori vei simți un sentiment copleșitor de singurătate și te vei uita la telefon așteptând un semn de la cineva. De la oricine.

Uneori îți vei dori să ai o persoană oarecare alături de tine doar pentru a te asculta.

Uneori vei simți cât de mult doare inima. Vei plânge până când nu vei mai avea lacrimi. Te vei privi în oglindă și te vei întreba ce se întâmplă cu tine. Te vei simți fără vlagă. Mintea ta va deveni goală. Nu te va mai interesa nimic... pentru că oricum vei înțelege doar durerea.

Citește și:

Uneori îți vei dori doar să fii lăsată în pace, să dormi cât de mult poți pentru a nu mai simți nimic. Uneori nu vei mai avea nici poftă de mâncare sau poate că mâncarea nu va mai avea gust pentru tine.

Uneori vei amâna alarmă de dimineață de mai multe ori înainte de a o închide complet pentru a încerca să amâni trezirea la realitate. În alte dimineți, vei sta întinsă pe pat și te vei uita cu teamă la tavan, unde gândurile tale vor da naștere fantomelor trecutului care se vor lupta în jurul tău, te vor acoperi cu amintiri dureroase, fiindu-ți imposibil să te odihnești.

Uneori vei avea gânduri întunecate. Te vei gândi la cât de mult suferi. Te vei închide în cochilia ta și vei respinge ajutorul oamenilor din jurul tău. Alteori îți vei suna prietenii, părinții, oamenii dragi la ora două dimineața. Vei avea nevoie de un umăr pe care să plângi. Vei dori să scoți la iveală toate sentimentele tale crezând că așa vei simți mai puțin.

Citește și:

Uneori vei avea îndoieli cu privire la deciziile și alegerile tale în viață. Te vei simți pierdută, singură și fără direcție. Iar aceste sentimente vor fi atât de invazive încât te vor distrage de la tot ce contează cu adevărat pentru tine. Nu vei mai știi cum să îți întorci privirea către fericire pentru că în jurul tău vei vedea doar durere.

Însă, chiar și atunci când speranța ta va dispărea, trebuie să continui să cauți luminița de la capătul tunelului. Trebuie să crezi în tine pentru că această încurajare pe care ai auzit-o de un milion de ori chiar este adevărată. Va fi bine. Totul va fi bine. Ai încredere în Univers. Vei vedea din nou soarele. Vei simți un sentiment de ușurare. Îți vei recăpăta încredere în tine. Îți vei cunoaște propria valoare.

Citește și:

Într-o zi, vei fi recunoscătoare Universului pentru toate aceste momente deoarece ele sunt cele care te-au făcut mai puternică, mai încrezătoare în tine, mai sinceră, mai atentă la oamenii din jurul tău și la sentimentele tale.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.