Setari Cookie-uri

Patru mesaje despre bucurie

Sunt zile în care uităm cine suntem. Tiparele, gândurile, mintea preiau controlul. Ne lăsăm copleșite de griji, tristețe, regrete, frică. Nu mai vedem binele din jurul nostru și toate motivele de bucurie dispar. De fapt, ele sunt acolo însă, oricât de tare ne dorim, nu reușim să le vedem. Nu poți forța bucuria în viața ta.

1. Oamenii, obiectele și tot ceea ce este în afara ta sunt doar niște mesageri a ceea ce există deja în tine. Iubirea cosmică la fel ca și bucuria și pace fac part integrantă din ființa ta lăuntrică, din cine ești tu adevărat. Atunci când îți reamintești acest lucru descoperi în jur nenumărate motive de bucurie.

foto interior si prima pagina: Alena Ozerova, Shutterstock

2. Câtă bucurie oferim, atâta bucurie primim. Cel mai sigur mod de a-ți oferi bucurie zilnic este să faci o bucurie altei persoane. Pentru că suntem unul și pentru că fiecare dintre noi are în ADN nevoia de a-i susține și ajuta pe ceilalți, una dintre cele mai mari bucurii pe care le poate simți sufletul este să vădă lumina fericirii strălucind în ochii altei persoane.

3. Bucuria nu se cumpără cu bani. Oricât de mult se încearcă asocirea bucuriei cu deținerea anumitor obiecte și a cadourilor puse sub brad, în adâncul sufletului știm că toate acele lucruri nu ne pot umple cu adevărat golul din suflet. Da, ne pot face ușura viața, însă iubirea, prietenia, recunoștința, autenticitatea, conștientizarea faptului că suntem conectate cu tot ceea ce există în Univers sunt calea către bucurie.

Citește și:

4. Nu poți forța bucuria. Sunt zile în care uităm cine suntem. Tiparele, gândurile, mintea preiau controlul. Ne lăsăm copleșite de griji, tristețe, regrete, frică. Nu mai vedem binele din jurul nostru și toate motivele de bucurie dispar. De fapt, ele sunt acolo însă, oricât de tare ne dorim, nu reușim să le vedem. Nu poți forța bucuria în viața ta. Îi poți face însă o invitați, reamintindu-ți cine ești cu adevărat. Acceptând că la un moment dat griul unei zile te cuprinde. Oferindu-ți compasiune și înțelegere și regăsindu-te pe tine. Acela este momentul în care viscolul devine o dans al fulgilor de nea pe ritmuri rapide de salsa. Când statul în trafic reprezintă un prilej de a fi tu cu tine, de a trece în revistă binecuvântările din viața ta, de a-ți suna mama.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.