Setari Cookie-uri

De ce te lupți cu morile de vânt? Ai încredere în Univers, întotdeauna are un plan mai bun decât al tău

De cele mai multe ori, planurile lui nu sunt doar mai bune, ci minunate. Chiar în acel timp, chiar în acel loc și chiar în momentul în care ai nevoie ca planul lui să se întâmple în viața ta. Învață să nu mai grăbești atât de mult lucrurile. 

Universul are motivele lui, ai răbdare și ai încredere în el. Planurile lui sunt întotdeauna mai bune decât ale tale.

De cele mai multe ori, planurile lui nu sunt doar mai bune, ci minunate. Chiar în acel timp, chiar în acel loc și chiar în momentul în care ai nevoie ca planul lui să se întâmple în viața ta. Învață să nu mai grăbești atât de mult lucrurile.

Te-ai gândit că poate acum nu ești pregătită pentru ceea ce îți dorești tu? Sau că ceea ce vrei nu este de fapt ceva bun pentru tine?

foto interior si prima pagina: brickrena, Shutterstock

Ai încredere în mine când spun că Universul nu ia ceva din viața ta fără să îți ofere ceva și mai bun. El știe când acel ceva a servit scopului său chiar dacă poate tu nu îl poți vedea sau nu îl poți înțelege. Universul știe când lucrurile ar trebui să se încheie chiar și atunci când tu nu ești pregătită să faci asta. Universul planifică în amănunt ce urmează pentru tine; el știe când ai nevoie de o schimbare, când ai nevoie de o altă persoană în viața ta, când ai nevoie de un alt job sau când ai nevoie să fii singură, doar tu și gândurile tale. Știe pentru că are un drum frumos stabilit pentru tine și încearcă să te îndrume spre o viață mai împlinită, mai frumoasă, mai fericită.

Citește și:

Ai încredere în mine când îți spun că Universul te privește. El știe fiecare pas pe care îl faci și vede fiecare schimbare pe care o planifici. Poate că te afli într-un moment mai puțin frumos al vieții tale. Poate că în jurul tău totul este întuneric și nu mai reușești să vezi luminița de la capătul tunelului. Poate că ai pierdut pe cineva drag. Poate că suferi mai mult decât credeai vreodată că vei suferi. Poate că ai vărsat toate lacrimile pe care ochii le puteau vărsa. Dar o să te rog să mai reziști puțin. Să ai încredere. Să lupți. Să mergi mai departe. Să nu te dai bătută. Pentru că nu te va lăsa singură. Este alături de tine chiar și atunci când nu îl vezi. Te va călăuzi. Te va inspira. Vă rearanja lucrurile în viața ta pentru ca tu să poți fi din nou fericită.

Citește și:

Este timpul să înveți că oamenii sunt imprevizibili și că nu te poți baza pe ei în fiecare secundă. Mai degrabă alege să te bazezi pe tine. Este timpul să înțelegi că în viață nimic nu este sigur. Vor exista momente când va trebui să ai încredere în credința ta și nu în logica ta.

Ai încredere în mine când spun că Universul are un plan pentru tine. Iar acest plan este mai frumos decât tot ce ți-ai putut imagina vreodată. Ai răbdare. Toate la timpul lor.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.