Setari Cookie-uri

Cinci lucruri pe care oamenii le doresc de la tine

Poți face în orice clipă o schimbare pozitivă în viața ta, devenind o sursă de inspirație și pentru ceilalți pentru ca ulterior să schimbați împreună lumea în bine.

De ce ai dărui ceva cuiva atunci când nimeni nu îți dăruiește ție acel ceva? Răspunsul este simplu: pentru că este în puterea ta. Poți face în orice clipă o schimbare pozitivă în viața ta, devenind o sursă de inspirație și pentru ceilalți pentru ca ulterior să schimbați împreună lumea în bine. Nu este niciodată prea târziu pentru asta. Important este să începi să strălucești lumina ta asupra celorlalți oferindu-le ceea ce au nevoie cu adevărat în fiecare moment al vieții lor.

foto interior si prima pagina: Veronika Seppanen, Shutterstock

1. Iubirea ta

Fiecare om își dorește din tot sufletul să fie iubit, mai ales pentru cine este cu adevărat și nu pentru masca pe care o poartă. Fiecare om visează să găsească iubirea și, cel mai adesea, o caută în exterior penru că nu știu cum să o găsească mai întâi în ei înșiși. Nu e de mirare că ajung să confunde iubirea cu atracția sexuală, obișnuința, dependența, umplerea unui gol. Oferă-le celorlalți iubire fără să le ceri nimic la schimb.

Citește și:

2. Bunătatea ta

Unii oameni susțin că bunătatea este mai importantă chiar și decât cunoașterea. Că este mai important să fii bun decât să ai dreptate. Ce înseamnă să fii bună? Înseamnă să înțelegi și să accepți că fiecare persoană, bărbat sau femeie, copl, adult sau vârstnic, își duce propriil lupte, străbate propriile obstacole în călătoria sa pe Pământ. Și că adesea sunt neiertători și necruțători cu ei înșiși. Fii tu cea care le oferă bunătate.

3. Atenția ta

Pentru că oamenii caută iubirea în afara lor, atenția este cel mai apropiat lucru care le amintește de ceea ce caută. Nici o relație nu poate funcționa fără atenție reciprocă. Acordă-le atenție celor din jur, arată-le cât contează și le vei însenina ziua.

Citește și:

4. Pozitivitatea ta

Fiecare persoană are propriile probleme. Fiecare persoană suferă într-un fel sau altul. Insă toată lumea caută o alinare a suferinței lor. Această alinare este o gură de energie pozitivă. Nu te vor uita niciodată dacă va veni de la tine.

5. Zâ​​​​​​​mbetul tău

Majoritatea oamenilor nu doresc lucruri mari. Pentru mulți oameni, un simplu zâmbet este de neprețuit. Il poți oferi oricui, de la cel mai apropiat prieten la un străin.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.