Setari Cookie-uri

Cum să devii de neoprit

Poate că lumea ar avea astăzi mai mulți artiști sau sportivi cunoscuți dacă mulți oameni nu ar renunța cu o secundă înainte de a trece linia de finish.

Diferența dintre cei care au succes și cei care nu nu este neapărat talentul ieșit din comun cât determinarea și hotărârea de a nu renunța. Poate că lumea ar avea astăzi mai mulți artiști sau sportivi cunoscuți dacă mulți oameni nu ar renunța cu o secundă înainte de a trece linia de finish. Iată ce poți face pentru a te număra printre cei care sunt de neoprit.

foto interior si prima pagina: KieferPix, Shutterstock

1. Ai încredere în tine. Totul începe, sau după caz, se termină aici. Increderea în sine este contagioasă. Atunci când o ai, o transmiți prin fiecare por al ființei tale iar ceilalți o percep. Ei își spun, ”Dacă fata asta are încredere în ea, înseamnă că e bună la ceva. Merită să îi dau o șansă. Sau, ”Tipa asta este foarte sexy. Are atât de multă încredere în ea.” Partea bună este că îți poți crește încrederea în tine la cote amețitoare conștientizându-ți succesele și calitățile și lucrând zilnic la a deveni cea mai bună versiune a ta.

Citește și:

2. Ascultă-ți intuiția, urmează-ți inima. Pentru a deveni de neoprit este nevoie să crezi cu pasiune în ceva. Pasiunea nu va veni niciodată din minte ci din inimă, locul în care îți descoperi darul și drumul vieții. Increderea în tine și pasiunea pentru ceea ce faci te vor ajuta să treci peste momentele dificile și să vezi oportunități acolo unde ceilalți se lovesc cu capul de un zid. Te vor ajuta să contnui și să le insufli și celorlalți din entuziasmul tău. Pentru că, să nu uităm, suntem aici să interacționăm și să construim împreuna. Intuiția îți va arăta unde să pui următorul pas și te va păzi de capcanele inerente pe orice drum am lua-o.

3. Nu pleca urechea la ce spun alții. Inclusiv familia ta. Poate că mama ta este foarte bine intenționată atunci când îți spune că nu există bărbatul perfect însă vorbește din experiența ei de viață care nu este a ta. Stai departe de oamenii negativi și pesimiști.

Citește și:

4. Fii convinsă că meriți. Persoanele de neoprit știu că merită să aibă tot ceea ce își doresc, inclusiv succes. Astfel, semnalele pe care le transmit sunt congruente în loc să fie amestecate iar energia lor este direcționată către atingerea scopului fără a mai fi rispită în îndoieli și rușine.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.