Setari Cookie-uri

Pentru binele tău... iubește o persoană cu suflet bun

Iubește o persoană cu suflet sensibil. O persoană care este optimistă chiar și în cele mai întunecate momente. O persoană a cărei putere există nu în cât de tare poate țipa, ci în cât de liniștită poate fi.

Iubește o persoană cu suflet sensibil. O persoană care știe să pătrundă profund în inima ta și care vrea să îți cunoască cele mai vechi secrete.O persoana care știe că sufletul tău este Universul, iar inima ta este cea mai strălucitoare stea.

Iubește o persoană cu suflet sensibil. O persoană care are întotdeauna un zâmbet frumos pentru toată lumea. O persoană care are întotdeauna un cuvânt blând pentru cei care au o zi proastă sau se confruntă cu cele mai dificile probleme. O persoană care nu suportă nedreptate și pentru care adevărul este întotdeauna lege.

Iubește o persoană cu suflet sensibil. O persoană care este optimistă chiar și în cele mai întunecate momente. O persoană a cărei putere există nu în cât de tare poate țipa, ci în cât de liniștită poate fi. O persoană care vede ce este mai frumos în oameni, chiar și atunci când nimeni nu crede că merită. O persoană care își dorește să ofere ce este mai bun oamenilor pe care îi iubește.

Citește și:

Protejează o persoană cu suflet sensibil. Tot mai des i se spune că este prea naivă și că trebuie să fie mai puternică pentru că altfel alți oameni vor profita de bunătatea ei.

Alege să fii o persoană cu suflet sensibil. Într-o lume plină de oameni puternici, care au construit ziduri în jurul inimilor și care aleg să poarte măști peste măști pentru a se proteja de toți cei din jur, tu fii o persoană cu suflet sensibil căreia nu îi este teamă să își arate vulnerabilitatea... pentru că asemenea persoane sunt cele mai prețioase bijuterii din această lume.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.