Setari Cookie-uri

BUCURIE  și PERSEVERENȚĂ, cuvintele cheie pentru săptămâna  18- 24 FEBRUARIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 18-24 FEBRUARIE 2019 este BUCURIE

Privește în sufletul tău și vei găsi cheia către bucurie.

Viața te ia uneori pe sus iar când se întâmplă asta, totul devine o cursă contra cronometru. Ai senzația că ceea ce ți se întâmplă depinde de factori exteriori, uiți să te conectezi cu inima ta și busola ta interioară se învârtește în cerc, incapabilă să găsească nordul. Bucuria este ceva ceai trăit la un moment dat dar care acum îți este străin. Această carte îți transmite că, atâta vreme cât nu te vei reconecta cu bucuria ta interioară, nu vei găsi prea ușor bucuria în exterior pentru că nu vei reuși să o vezi. Este ca și cum ai încerca să prinzi un anumit post de radio pe o frecvență care nu este disponibilă pe aparatul pe care tu îl posezi.

Citește și:

Așadar, folosește-te de prima parte a săptămânii pentru a regăsi și manifesta bucuria din interiorul tău.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 18-24 FEBRUARIE 2019 este PERSEVERENȚĂ.

Nu lăsa o situație de moment să anuleze un vis de-o viață.

Se spune că diferența dintre oamenii care reușesc și cei care eșuează este generată nu doar de talent, dar în special de starea de spirit, de perseverență și determinare. Perseverența este acea calitate care ne ajută să depășim obstacolele și să nu renunțăm la primul eșec sau întâmplare mai puțin plăcută. Perseverența te ajută să treci linia de final atunci când simți că nu mai poți respira. Și tot ea deschide uși nebănuite pentru tine în afara și înăuntrul tău.

Citește și:

Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a descoperi unde ai nevoie de perseverență. Poate fi un proiect de suflet, schimbarea dietei, o relație cu o persoană apropiată, un vis de-al tău care are nevoie de atenția ta. Pune-o la treabă fără întârziere.

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.