Advertorial De Dragobete, CCC te invită să găsești perechea potrivită în Mega Mall!

Kudika
19 Februarie 2019

Dacă ieși cu partenerul sau partenera la cumpărături, vino și la magazinul CCC din Mega Mall! Primești un discount de 50% la a doua pereche de pantofi cumpărată pentru jumătatea ta

Februarie este luna iubirii și nu poate fi încheiată altfel decât sărbătorind până la finalul ei dragostea. După Valentine’s Day, Dragobetele celebrat pe 24 februarie îți aduce noi motive să îți surprinzi jumătatea cu un gest special sau, de ce nu, cu un cadou deosebit.

Dacă ieși cu partenerul sau partenera la cumpărături, vino și la magazinul CCC din Mega Mall! Primești un discount de 50% la a doua pereche de pantofi cumpărată pentru jumătatea ta*. În plus, dacă găsești perfect match-ul dintre perechea de pantofi cumpărată și o geantă din magazin, CCC îți oferă 50% reducere și la geanta asortată**.

Cuplul de îndrăgostiți, Sînziana și Alex Iacob, va fi acolo să vă îndrume, pe tine si pe jumatatea ta, să vă ofere sfaturi de modă și stil, să vă fotografiați și să sărbătoriți iubirea la o super sesiune de shopping.

Ofertă specială: 1+1 la jumătate de preț

* Reducerea se aplică doar pantofilor. Reducerea se aplică produsului cu valoare mai mică. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Nu se cumulează cu alte oferte și / sau promoții.

** Reducerea se aplică genților, cu condiția ca geanta să reprezinte produsul cu preț mai mic. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Nu se cumulează cu alte oferte și / sau promoții.

#SpreadTheLove #CCCGoForMore

Fii mereu în mișcare cu noua colecție Youngsters!

Odată cu noua colecție de primăvară, brandul CCC continuă comunicarea adresată tinerilor prin campania "Youngsters", lansată încă de anul trecut.

Din februarie, în toate magazinele CCC pot fi deja achiziționate noile produse din gama sport. Pe lângă propriul brand Sprandi, un loc special în colecția CCC de primăvară este ocupat de modelele Adidas, Puma, Reebok și Skechers, care completează oferta standard din magazinele CCC cu o selecție din cele mai cunoscute branduri sport.

CCC vizează o gamă largă de încălțăminte la modă la prețuri accesibile, pentru femei, bărbați, tineri și copii. Cel mai popular brand al CCC este Lasocki, marca din piele naturală. Pe lângă brandurile proprii, precum Jenny Fairy, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano, CCC oferă de asemenea încălțăminte cu licență Disney, adorată de cei mici, pe care se regăsesc personajele preferate de desene animate.

Modelele CCC sunt realizate după tipare la modă, incluzând atât pantofi clasici, casual şi eleganţi, pentru orice vârstă, cât şi încălţăminte sport. Designerii CCC acordă o importanţă deosebită tendinţelor, pe care le îmbină cu preferinţele clienţilor. Într-un singur sezon, CCC oferă peste 3.000 de modele de pantofi şi genţi.

În România, CCC deține 62 de magazine. CCC aduce pe piața din România nu doar o gamă variată de încălțăminte, ci și genți la modă și accesorii moderne, pentru toate gusturile şi la preţuri avantajoase.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri