Setari Cookie-uri

Cred că este timpul să te pui pe primul loc

Când te pui pe primul loc ajungi să descoperi cine ești cu adevărat. Ai timp să explorezi, să îți afli talentele ascunse, să îți atingi potențialul maxim. Ai timp să faci ceea ce iubești. 

De ce? Îți dăm noi câteva motive importante:

1. Ai venit singură în această lume. Și probabil că vei părăsi această lume tot singură, așa că învață să te bucuri de anii pe care îi ai fără să îți pese de ce spun cei din jurul tău.

2. Când simți durere... o simți singură. Nimeni nu simte exact ce simți tu în acel moment. De ce ar trebui ca orice decizie pe care o iei să depindă de cineva?

3. Când te pui pe primul loc este mai puțin probabil să fii mai supărată, să te simți dezamăgită sau chiar deprimată.

4. Când te pui pe primul loc nu permiți oamenilor să se folosească de tine, să te facă să te simți lipsită de valoare.

5. Când te pui pe primul loc ajungi să descoperi cine ești cu adevărat. Ai timp să explorezi, să îți afli talentele ascunse, să îți atingi potențialul maxim. Ai timp să faci ceea ce iubești.

Citește și:

6. Ține minte că oamenii importanți aleg să se pună întotdeauna pe primul loc. De ce? Pentru că știu că ei sunt importanți, că ei contează.

7. Oamenii care se pun pe primul loc sunt cei care au cei mai buni prieteni și parteneri de viață. Motivul? Știu că fericirea nu vine cu altcineva în afară de ei. Descoperă mai întâi fericirea în sufletul lor și abia apoi își îndreaptă atenția și asupra altora.

8. Când te pui pe primul loc, oamenii vor fi mai atrași de tine, vor observa încrederea pe care o emani.

9. Când te pui pe primul loc îți dai seama că nu trebuie și că nu poți mulțumi pe toată lumea. Depune, în schimb, efort pentru a fi tu fericită și astfel vei fi mult mai împlinită și mai puțin stresată.

10. Ultimul motiv pentru care să te pui pe primul loc - pentru că te vei simți minunat! Îți dai seama că nu trebuie să te intereseze ce spun, ce fac și ce cred alți oameni.

Citește și:

foto main Viktor Gladkov/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.