Setari Cookie-uri

Iubește-ți sufletul și nu aștepta ca altcineva să facă asta în locul tău 

 Tu ești singura persoană care știe ce își dorește sufletul tău, care îți cunoaște inima cel mai bine. Fă-ți timp pentru a petrece cu tine, pentru a te accepta așa cum ești, cu bune și cu rele, pentru a te iubi pentru tot, pentru a te aprecia pentru luptele duse. Nu mai fugi de tine. 

Meriți dragostea pe care o oferi celorlalți. Meriți să înveți să te iubești necondiționat.

Știu, să te iubești sincer și necondiționat este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le poți face pentru tine. Uneori simți că este aproape imposibil. Însă, crede-mă că este minunat dacă ajungi să faci asta. Și imposibil nu este, îți spun din proprie experiență. Trebuie doar să ai răbdare, să o iei treptat și să înveți să te accepți pentru ceea ce ești. Va veni un timp în care te vei iubi chiar și atunci când îți vei dori să spargi oglinda.Va veni un timp în care te vei răsfăța când vei simți că nu meriți nimic.

Meriți să te iubești din tot sufletul tău și cu toată ființa ta-meriți să oferi inimii tale dragostea pe care o oferi mereu tuturor.

Meriți să fii tu însăți, fără măști, fără teama că vei fi judecată sau arătată cu degetul. Meriți să te simți bine în pielea ta pentru că meriți să te iubești mai mult decât iubești pe oricine din această lume.

Dragostea nu cunoaște bariere și îți permite să te iubești din toată inima. Îți spun sincer că poți face asta pentru că ești o persoană puternică, inteligentă și curajoasă. Ești mult mai mult decât crezi tu.

Iubește-ți sufletul și vei fi fericită.

Iubește-te pentru a nu căuta iubire în oameni toxici, chiar și atunci când te simți singură. Iubește-te suficient pentru a nu te întoarce în relații dureroase care ți-au făcut mai mult rău decât bine.

Iubește-te suficient pentru a cere respectul pe care îl meriți de la toată lumea din jurul tău.

Este atât de ușor să cauți validare în exterior, de la alte persoane, chiar și de la cele de care nu îți pasă pentru că doar atunci când ai aprobarea cuiva reușești să justifici acțiunile tale și asta te ajută să te simți mai bine cu privire la deciziile pe care le iei chiar dacă știi că sunt greșite.

Tu ești singura persoană care știe ce își dorește sufletul tău, care îți cunoaște inima cel mai bine. Fă-ți timp pentru a petrece cu tine, pentru a te accepta așa cum ești, cu bune și cu rele, pentru a te iubi pentru tot, pentru a te aprecia pentru luptele duse. Nu mai fugi de tine.

Acceptă că nimeni nu este perfect și că toată lumea este nesigură, are probleme, suferă, trece prin momente dificile. Înțelege că dragostea pe care o ai în inima ta este suficientă pentru tine. Înțelege că iubirea de sine nu este egoistă... este necesară și importantă. Înțelege că meriți iubire, în special iubire din partea ta.

Știu că poți. Trebuie doar să vrei.

Citește și:

foto main: unsplash

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.