Nu vreau o iubire ca pe Instagram, cu filtre perfecte. Vreau o iubire REALA

Nu vreau o iubire ca pe Instagram, cu filtre perfecte. Vreau o iubire REALA

Adevarata iubire nu se bazeaza pe romantism, lumanari aprinse la fiecare cina sau plimbari indelungate pe plaje pustii. Ea se bazeaza pe respect, sacrificii, grija si incredere.

Iubirea de pe Instagram este o iubire draguta care ne face sa visam cu ochii deschisi la o relatie perfecta, fara compromisuri, fara defecte, fara certuri, fara probleme. Dar ce ne dorim de fapt? O dragoste incarcata de filtre? In care nu mai stim ce este adevarat si ce nu?

Eu nu imi doresc aceasta reprezentare falsa a iubirii in viata mea. Dragostea reala este diferita.

Dragostea adevarata este un ecou linistit al unui ocean. Este vasta si frumoasa, senina, insa complet imprevizibila. Nu ai incerca niciodata sa linistesti un ocean pentru ca stii ca iti este imposibil sa il controlezi. Esti constienta de puterea lui din timpul unei furtuni. De valurile pe care le poate provoca.

Dragostea adevarata este persoana pe care o cunosti de multa vreme si care aproape ca te-a speriat cu transparenta ei. Este persoana care nu te lasa sa te multumesti cu mai putin decat meriti. Este persoana care te face sa razi chiar si in cele mai dificile momente. Este prezenta blanda, mana pe care o tii si umarul pe care plangi cand totul se prabuseste in jurul tau.

Dragostea adevarata este rutina care, in ciuda confortului, te surprinde de fiecare data cu spontaineitatea ei.

Dragostea adevarata necesita un efort incredibil de durata. Dragostea adevarata este dificila pentru ca nu poate fi masurata... nici definita... nici tinuta prizoniera. Dragostea adevarata este tot. Dragostea adevarata nu este o posesie... este un dar.

Si pentru a experimenta o astfel de dragoste, trebuie sa fii pregatita pentru cel mai incredibil drum la vietii tale. Trebuie sa te transformi o data cu ea, sa faci schimbari, sa o lasi sa te surprinda cum stie mai bine. Buna sau rea, timida sau galagioasa, frumoasa sau urata, linistita sau inspaimantatoare. Aceasta este dragostea pe care trebuie sa o cauti. Aceasta este dragostea pe care o meriti.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri