Setari Cookie-uri

8 adevaruri despre viata care sunt in acelasi timp triste si frumoase

Aceste 8 adevaruri despre viata reflecta realitatea. Ele sunt in acelasi timp triste si frumoase. Insa toate au legatura cu intreaga experienta pe care o traiesti aici. Poate ca nu este totul roz si poate ca sunt momente cand te simti trista, insa bucura-te de fiecare zi asa cum este ea!

Se spune ca fiecare persoana se naste cu propriul destin. Eu tind sa nu cred in totalitate acest lucru. Da, poate ca au fost momente in care am simtit ca lucrurile se intamplau „asa cum erau date”. Insa au fost si foarte multe momente in care am avut puterea sa atrag ce imi doresc. Aceste 8 adevaruri despre viata sunt in acelasi timp triste si frumoase. Insa toate lucrurile pe care le descoperim contribuie la dezvoltarea noastra.

Ca vrem, ca nu vrem, trebuie sa descoperim toate aceste adevaruri despre viata. Sa le constientizam. Sa le traim si sa nu purtam ura in suflet. Sa lasam viata sa isi urmeze cursul, iar noi sa facem ajustari acolo unde avem puterea.

1. Oricat de mult crezi ca detii controlul, totul se poate schimba peste noapte

Din pacate, dar si din fericire, nimic nu este permanent. Nicio situatie nu tine la nesfarsit. Totul depinde de experienta pe care o traiesti si de modul in care privesti lucrurile.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: Mr.Cheangchai Noojuntuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.