Setari Cookie-uri

Nu mai astepta momentul perfect... ia momentul si fa-l perfect!

Viata este un proces de invatare. Este confuzie, crestere, fericire, disperare, probleme, stres, zambete, iubire.

As vrea sa intelegi cat de puternice sunt deciziile tale.

Nu mai astepta ziua de vineri pentru a fi libera.
Nu mai astepta vara pentru a face ce iti place.
Nu mai astepta pe cineva pentru a fi fericita.

Fericirea nu depinde de nimeni si de nimic din exterior. Fericirea depinde doar de tine. Asa ca opreste-te din a astepta ceva sau pe cineva anume si bucura-ti singura sufletul.

Totul depinde doar de tine, traieste ACUM si iubeste viata cu toata inima ta.

Uneori viata iti ofera oportunitati peste oportunitati - unele pe care ti le doresti sau unele la care nici macar nu te gandesti. Unele oportunitati vin o singura data. Altele sunt minunate si iti schimba viata in bine. Altele sunt menite sa existe doar pentru a te ajuta sa cresti, sa te dezvolti, sa evoluezi.

Viata este un proces de invatare. Este confuzie, crestere, fericire, disperare, probleme, stres, zambete, iubire. Uneori lucrurile merg bine, alteori sunt de-a dreptul dezastruoase. Si asta deoarece viata nu are un traseu linistit, este cu urcusuri si coborasuri, cu momente frumoase si momente mai putin frumoase. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa renunti si sa astepti ca lucrurile sa se rezolve, ca oportunitatile sa apara in viata ta, ca cineva sa te salveze. Nu inseamna ca trebuie sa stai linistita la locul tau si sa vezi ce se intampla.

Citește și:

Este momentul sa preiei controlul asupra vietii tale. Este momentul sa iesi din zona de confort si sa profiti de tot ce se intampla in jurul tau. Este momentul sa iti asumi riscuri, sa cresti, sa traiesti cu adevarat.

Viata este prea scurta pentru a astepta momentul potrivit. Urmeaza-ti visurile, lupta pentru ceea ce iti doresti, traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

Care este cel mai rau lucru care ti se poate intampla? Vei da gres... insa vei invata una dintre cele mai importante lectii ale vietii tale. Nu renunta... pentru ca despre asta este viata cu adevarat!

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.