Setari Cookie-uri

Sa nu-ti fie niciodata teama sa faci aceste 5 lucruri dificile pentru fericirea ta

Nu esti aceeasi persoana care ai fost in urma cu un an, o luna sau chiar o zi. Viata se schimba, tu te schimbi. Nu poti face nimic nou daca esti legata de ziua de ieri. Alege sa privesti increzatoare catre viitor pentru ca aici vei trai cu adevarat. 

In unele momente ale vietii noastre, trebuie sa alegem acele lucruri putin dificile pentru a fi fericiti pe termen lung. Si asta deoarece lucrurile grele ne ajuta sa ne schimbam viata; ne scot din zona de confort, ne fac sa simtim ca traim cu adevarat, ne determina sa luptam pentru ceea ce ne dorim si sa nu renuntam pana cand nu ajungem acolo unde visam. Ele fac diferenta dintre oamenii care trec prin viata degeaba si cei care aleg sa traiasca cu adevarat. Iata care sunt acestea:

1. Nu-ti fie teama sa accepti si sa apreciezi schimbarile vietii.

Nu esti aceeasi persoana care ai fost in urma cu un an, o luna sau chiar o zi. Viata se schimba, tu te schimbi. Nu poti face nimic nou daca esti legata de ziua de ieri. Alege sa privesti increzatoare catre viitor pentru ca aici vei trai cu adevarat.

2. Nu-ti fie teama sa ai incredere in Univers

Poate ca inca nu esti acolo unde trebuie sa fii, insa vei ajunge. Ai doar rabdare, lucrurile bune se intampla in timp, nu peste noapte. Totul este asa cum trebuie sa fie. Aminteste-ti sa respiri profund si sa lasi ca fiecare moment sa fie ce trebuie sa fie. Nu uita niciodata ca Universul are un plan maret pentru tine.

Citește și:

3. Nu-ti fie teama sa fii tu insati

Aceasta este calatoria ta prin viata, fa-o sa merite. Esti aici pentru un motiv, tine minte asta. Asculta-ti vocea interioara, bazeaza-te pe intuitie. Nu-ti fie teama sa fii tu insati intr-o lume in care toti poarta masti. Si nu permite nimanui sa te deranjeze cu drama sau negativitate, nu ai nevoie de aceste lucruri in viata ta.

4. Nu-ti fie teama sa te asiguri ca ai suficient spatiu mental si emotional in aceasta lume.

Cele mai mari limitari sunt cele pe care le creezi in mintea ta. Cele mai mari cauze ale nefericirii tale sunt gandurile false de care refuzi sa te eliberezi. Esti capabila de mult mai mult decat gandesti, iti imaginezi, faci sau astepti.

Ce poti face pentru a iti elibera mintea de tot ce este negativ? Mediteaza, petrece mai mult timp in natura, alearga, mergi la yoga, scrie intr-un jurnal.

Citește și:

5. Nu-ti fie teama de judecata gratuita a altor oameni

Nu permite nimanui sa iti spuna cum sa te simti, sa fii sau sa te comporti. Absolut nimeni nu stie ce se afla in adancul sufletului tau. Absolut nimeni nu stie care sunt gandurile tale. Absolut nimeni nu a trait ce ai trait tu. Absolut nimeni nu a simtit ce ai simtit tu. Absolut nimeni nu are dreptul sa iti dicteze cum traiesti sau sa judece drumul tau in viata.

foto main: LawSayWhich, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.