Setari Cookie-uri

Un mesaj pentru acele suflete frumoase care se simt neiubite astăzi

Inima ta este plină de durere. Nu mai găsești niciun motiv să te convingi că următoarea persoană care va veni în viața ta nu te va răni și mai tare.

Inima ta suferă. Sufletul tău plânge. Ochii tăi sunt plini de lacrimi. Nu mai știi cum arată o zi fericită. Ai cicatrici care s-au tot strâns în interiorul tău de-a lungul anilor. Ai fost dezamăgită de atât de multe ori încât simți nu mai poți avea încredere în nimeni.

Inima ta este plină de durere. Nu mai găsești niciun motiv te convingi următoarea persoană care va veni în viața ta nu te va răni și mai tare.

Tot ce îți cer în aceste momente este îți asumi riscul și îți deschizi inima. nu te îndepărtezi de oameni. nu construiești un zid înalt în jurul sufletului tău. Eliberează-te de toate amintirile trecutului și permite-i inimii învețe cum iubească din nou fără limite.

Deschide-ți inima fragilă și îți promit cineva va avea grijă de ea. Dumnezeu este acolo, Universul este pregătit îți arate destinul pe care îl construiește pentru tine.

Deschide-ți inima fragilă pentru meriți fii iubită. Meriți tot ce este mai frumos în această lume. Meriți experimentezi dragostea adevărată, fericirea absolută.

Deschide-ți inima fragilă și nu te mai teme de nimic. Oferă-ți șansa de a te vindeca de toată durerea și de suferința pe care le-ai simțit. Deschide-ți inima și vei vedea cât de frumoasă este această viață.

Găsește acea iubire de care ai nevoie în interiorul sufletului tău... pentru există și este cea mai pură și cea mai frumoasă formă de iubire.

Ori de te ori simți nu mai poți sau te gândești te-ai pierdut pe drumul tău... pune mâna pe inima ta. Simte-i bătăile. Gândește-te la toată dragostea care crește acolo. Gândește-te la cât de norocoasă ești pentru , indiferent de toate obstacolele pe care le-ai întâmpinat, de toate problemele cu care te-ai confruntat, de toate dificultățile pe care le-ai avut, de toate lecțiile grele pe care le-ai învățat, inima ta încă iubește.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.